Γερμανία: Ο Ντόναλντ Τραμπ, η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη -Πιο επικίνδυνος από Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΚΕΛ

Οι Γερμανοί θεωρούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πιο επικίνδυνος από τον Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό του Γερμανικού Πρακτορείου. Ο Τραμπ είναι επίσης πιο επικίνδυνος από τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ και από τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, απάντησαν οι 2.024 ερωτηθέντες που συμμετείχαν σε αυτήν την έρευνα.

Μεγάλη απειλή για την ειρήνη ο Ντόναλντ Τραμπ
Πάνω από 4 στους 10 (ποσοστό 41%) είπαν ότι μεταξύ των πέντε ηγετών, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συνιστά μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη. Το 17% επέλεξε τον Κιμ, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν και ο Χαμενεΐ βρέθηκαν μαζί στην τρίτη θέση με 8% ενώ ο Σι θεωρείται ο «λιγότερο απειλητικός» όλων, με ποσοστό 7%.
Πέρσι, σε παρόμοια δημοσκόπηση, το ινστιτούτο είχε ζητήσει από τους ερωτηθέντες να επιλέξουν τον «πιο επικίνδυνο» μεταξύ των Τραμπ, Κιμ και Πούτιν. Σχεδόν οι μισοί, το 48%, έκριναν ότι ο Τραμπ συνιστά τη μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη.

Μια άλλη δημοσκόπηση, του ινστιτούτου Kantar για τον όμιλο μέσων ενημέρωσης Funke, έδειξε ότι οι Γερμανοί εμπιστεύονται περισσότερο τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν (57%) παρά την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ (53%).
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/germanoi-ntonalnt-tramp-o-pio-epikindynos-igetis

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα