Γαβριήλ Αβραμίδης: Εγώ είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
του Γαβριήλ Αβραμίδη, πρώην Βουλευτή
Εγώ είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, όχι ο Μητσοτάκης. Οι πρόγονοι μου ήταν πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Ο παππούς μου Γαβριήλ Αβραμίδης του Παύλου πολέμησε στο ρωσικό ιππικό εναντίον των Τούρκων, στο μέτωπο του Καυκάσου στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο παππούς μου ήταν με την σωστή πλευρά της ιστορίας…
Ο προπάππους του παππού μου Παναγιώτης (Πάνον) Αβραμίδης του Χριστόδουλου, (γεννημένος το 1808), πολέμησε το 1828-9 στο ρωσικό αυτοκρατορικό ιππικό, υπό τον στρατηγό Ιβάν Πασκέβιτς, εναντίον των Τούρκων στον Α’ Ρωσοτουρκικό Πόλεμο. Ήταν με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, ήταν με τους νικητές, ήταν με την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Οι παλαιότεροι πρόγονοι μου υπηρετούσαν στις δυνάμεις της αυτοκρατορίας της Τραπεζούντας και στην βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν ακρίτες.
Με τη σωστή λοιπόν πλευρά της ιστορίας…
Όταν το 2014 ξέσπασε το ξενοκίνητο πραξικόπημα στην Ουκρανία που ανέτρεψε τη νόμιμη εξουσία της χώρας το κατήγγειλα και υποστήριξα δημόσια το δημοψήφισμα επανένωσης της Κριμαίας (Ταυρίδας) με την Ρωσία. Ήμουν ο πρώτος δυτικός βουλευτής που επισκέφτηκα, μετά το δημοψήφισμα, την Δημοκρατία της Κριμαίας. Το Ιούλιο του 2017 συνόδεψα μεγάλη ελληνική πολιτιστική αποστολή στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ αγκαλιάζοντας τους ομογενείς μας.
Και τότε ήμουν και σήμερα είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας.
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “και υποστήριξα δημόσια το δημοψήφισμα επανένωσης της Κριμαίας (Ταυρίδας) με την Ρωσία”

    Είσαι με την λάθος πλευρά τής Ιστορίας! Έπρεπε να υποστηρίξεις την επανένωση τής Ταυρίδος με την Ελλάδα, στην οποία ανήκε εδώ και χιλιάδες χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα