Β.Γραμμένος (Ελληνική Λύση): «Εντολή επιτελών της ΠτΔ να μην ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος – Δεν έκανε ούτε τον σταυρό της»

2/1/21 | 0 | 0 | 131 εμφανίσεις

Με ένα tweet του χθες, ο διευθυντής της ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος , ο οποίο παρευρέθηκε στην Μητρόπολη, «ρίχνει φως» στα χθεσινά περιστατικά που αφορούν την στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας απέναντι στον Σταυρό και στον Εθνικό Ύμνο.

Το tweet του κ.Γραμμένου ουσιαστικά διαψεύδει την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ λέγοντας πως ήταν εντολή των επιτελών της ΠτΔ να μην ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος, ενώ προσθέτει πως η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν έκανε ούτε τον σταυρό της!

«Έκπληκτος διαπίστωσα σήμερα, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο @velopky στην 1η του έτους καθιερωμένη Δοξολογία, ότι κατά την άφιξη της ΠτΔ η εντολή από τους επιτελείς της ήταν να μην ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος όπως ορίζει το στρατι. πρωτόκολλο, καθώς επίσης ότι δεν έκανε ούτε τον σταυρό της»!, έγραψε.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας