«Βόμβα» από τον πρόεδρο εργαζομένων του Μεταξά: «Το 1/3 των θετικών είναι εμβολιασμένοι και με τη δεύτερη δόση»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η εφιαλτική αυτή διαπίστωση και αποκάλυψη του προέδρου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεταξά (ογκολογικών παθήσεων) στον Πειραιά, έρχεται να δράσει επικουρικά στην θλιβερή διαπίστωση, ότι η αύξηση των των εμβολίων συνοδεύεται από την αύξηση των κρουσμάτων.

Αυτή η δήλωση έρχεται απλά να επιβεβαιώσει αυτό που έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο pronews.gr, υπάρχει ήδη μία χώρα που έχει εμβολιάσει περίπου το 70% του πληθυσμού και παρόλα αυτά οι πολίτες δεν έχουν πάρει σε καμία περίπτωση τη ζωή τους πίσω. 

Ο λόγος για το Ισραήλ το οποίο αν και έχει εμβολιάσει περίπου το 70% του πληθυσμού του και όμως συνεχίζει να ανακοινώνει πολλά κρούσματα, περισσότερα ακόμη και από την Ελλάδα.

Να τονίσουμε εδώ ότι το πραγματικό ποσοστό είναι παραπάνω από 70%, καθώς οι Εβραίοι είναι περίπου 7,5 εκατομμύρια πολίτες, το υπόλοιπο 1,5 εκατ. είναι Άραβες σε περιοχές που είναι γενικά αποκλεισμένες και ελεγχόμενες σε ότι αφορά την διακίνησή του πληθυσμού.

Ταυτόχρονα η «κανονικότητα» δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που υπήρχε προ κορωνοϊού, καθώς αν και έχουν ανοίξει ορισμένες δραστηριότητες, αυτές λειτουργούν με αυστηρά μέτρα και είναι μόνο για τους εμβολιασμένους που κάνουν χρήση των «πράσινων διαβατηρίων», παρόμοια με τα «πιστοποιητικά εμβολιασμού» που ζητάει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Χαρακτηριστική ήταν και η συζήτησή του με τον Ευαγγελάτο, στον οποίο είχε πει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό και ο Ευαγγελάτος του είπε, ναι, αλλά όχι τόσο πολύ, κατά το ολίγον έγκυος.

 

 

Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης όσον αφορά το σχετικό εμβόλιο είχε δηλώσει ότι οι εμβολιασμένοι είναι φορείς.

https://www.pronews.gr/ygeia/972125_vomva-apo-ton-proedro-ergazomenon-toy-metaxa-o-13-ton-thetikon-einai-emvoliasmenoi-kai

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα