Βροντοφωνάζουν στον Ερντογάν: «Είμαστε Αμμόχωστος»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Εκδήλωση διαμαρτυρίας με τίτλο «Ειμαστε Αμμόχωστος» πραγματοποιεί απόψε ο Δήμος Αμμοχώστου για την παράνομη άφιξη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

ΟΔήμος Αμμοχώστου κάλεσε τους Αμμοχωστιανούς, αλλά και όλους τους συμπατριώτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, που οργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, η οποία άρχισε στις 19:00.

Βουλή: Συμβολική εκδήλωση με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Αμμόχωστος»

Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Αμμόχωστος», η Πρόεδρος και το προσωπικό της Βουλής των Αντιπροσώπων πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας συμβολική εκδήλωση ενόψει της παράνομης επίσκεψης στα κατεχόμενα του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν και των τετελεσμένων που η Αγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει στην Αμμόχωστο.

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, δήλωσε ότι «οφείλουμε όλες και όλοι να είμαστε ενωμένοι απέναντι στα νέα τετελεσμένα τα οποία επιχειρεί η Τουρκία στο εθνικό μας θέμα, τετελεσμένα τα οποία αντιβαίνουν στα ψηφίσματα του ΟΗΕ, στη νομιμότητα, στο διεθνές δίκαιο, στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες».

Είπε ότι «είμαστε εδώ και θεσμικά, ως Βουλή των Αντιπροσώπων, να καταδικάσουμε με τον πιο έντονο τρόπο και να εκφράσουμε την απαρέσκειά μας, απέναντι στις νέες προκλητικές ενέργειες του Προέδρου της Τουρκίας».

«Οπόταν το μήνυμα που δίδεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων είναι ότι ενωμένες και ενωμένοι είμαστε όλοι Αμμόχωστος», δήλωσε η κ. Δημητρίου για να προσθέσει ότι ο αγώνας για απελευθέρωση αφορά όλα τα κατεχόμενα εδάφη μας και θα είναι συνεχής μέχρι την δίκαιη επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι «η πρωτοβουλία μας αυτή γίνεται δυστυχώς στον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων», στο Συγκρότημα «Δίας» και στον Τηλεοπτικό Σταθμό «Σίγμα» τα οποία «είναι ενάντια στην ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία».

Σημερινή

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα