Βρετανιές και ξανά βρετανιές.

4/2/21 | 0 | 0 | 257 εμφανίσεις
Στήνουν παγίδα στην Κυπριακή Δημοκρατία οι Βρετανοί
Προκειμένου να διασφαλίσει την επιβολή των βρετανοτουρκικών σχεδιασμών έρχεται σήμερα 4 Φεβρουαρίου στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΕΞ, Ντομινίκ Ράαμπ. Αμέσως μετά την παράνομη επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσιαβούσογλου στα κατεχόμενα.
Μοναδικός στόχος των Βρετανών να συρθεί η κυβέρνηση της ΚΔ στην πενταμερή όπου θα επέλθει το τέλος. Αυτό βέβαια δεν είναι δύσκολο μιας και ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ και άλλα κόμματα επιθυμούν διακαώς την πενταμερή. Στην πενταμερή οι πιέσεις θα είναι ασφυκτικές και οι εκβιασμοί αφόρητοι. Οι Τούρκοι θα επιμένουν σε λύση δύο κρατών, αλλά θα «υποχωρήσουν» σε λύση συνομοσπονδίας, την οποία ασμένως θα αποδεχθούν οι κυβερνώντες και όσοι τους στηρίζουν αλλά και οι οπαδοί της όποιας λύσης. Αυτό το έκτρωμα θα το παρουσιάσουν στον λαό, ψευδόμενοι και αλληλο-καλυπτόμενοι ως μεγάλη επιτυχία λύσης ΔΔΟ με καλό περιεχόμενο.
Ήδη η συνωμοσία αποδίδει καρπούς καθώς Αθήνα και Λευκωσία έχουν πέσει στην παγίδα των Βρυξελλών και του Βερολίνου που εξωραΐζοντας την εικόνα της σημερινής Τουρκίας μας οδηγούν σε συνομιλίες με την κατοχική χώρα και την ίδια στην ΕΕ. Το άμεσο όφελος της Τουρκίας θα είναι η επίλυση του Κυπριακού με βάση τις δικές της επιδιώξεις και ο έλεγχος των δύο κρατιδίων, του βόρειου και του νότιου. Αυτό είναι διασφαλισμένο.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/2/21 | (4 σχόλια)
    Όταν αγανακτισμένοι από την κακιά μας μοίρα θέλουμε να ρίξουμε τις αιτίες της κακοδαιμονίας μας κάπου, λέμε ότι φταίει το Σύστημα. Το ίδιο όταν βλέπουμε να χειραγωγείται η κοινωνία και η πολιτική ζωή. Τι είναι το Σύστημα; Είναι, μάλλον, ένα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας