ΒΙΒΛΙΟ: Πέρα απο την επιστήμη και τη θρησκεία.

23/4/21 | 2 | 0 | 486 εμφανίσεις


Ο Νίκος Κανέλλος, Πρέσβης ε.τ. και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας συζητά με τον Μιχάλη Νάτσιο, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου και τον Ορφέα Μπέση Δημοσιογράφο για τις εκλογές στην Αλβανία στις 25 Απριλίου και για την ιστορία και τις προοπτικές της ελληνικής μειονότητας.

Category: Φάκελος Καλοκαίρι

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Στυλιανός Φαϊτάκης says:

  Πολύ καλού επιπέδου συζήτηση, για ένα θέμα το οποίο είναι κεντρικό- πάντα ήταν, αλλά όσο προχωράει η επιστήμη τόσο κεντρικότερο γίνεται. Μπράβο στους συμμετέχοντες.

 2. 2
  Banned_Member says:

  Μόλις είδα την εκπομπή στο εκπομπή. Οι απόψεις του π. Νικόλαου Λουδοβίκου ήταν σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσες, όπως επίσης και οι ερωτήσεις σας κ. Σαββίδη.

  Θα έλεγα ότι η αλήθεια είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Αν ρωτήσετε τον Κουτσούμπα, σίγουρα θα σας πει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια.

  Πέρα από πλάκα όμως, θεωρώ ότι έχουμε καταλήξει όλοι για το πεπερασμένο της ανθρώπινης φύσης. Η ανθρώπινη εμπειρία μας περιορίζει στο πλαίσιο του experience of being, όπως λένε.

  Δεν γνώριζα ότι ο Roger Penrose πήρε βραβείο Νόμπελ. Μεγάλη μορφή – είχα διαβάσει το Emperor’s new mind πίσω στο ’93-’94 όταν έκανα MSc στο AI.

  Ενδιαφέρον και το background στον τοίχο σας κ. Σαββίδη, θα έλεγα.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας