Βηματοδότης: «Είσαι μάγκας» είπε ο Παναγιωτόπουλος στον κυβερνήτη της «ΛΗΜΝΟΣ»

18/8/20 | 1 | 0 | 367 εμφανίσεις

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που συνέβη στο Αιγαίο με τις φρεγάτες «Kemal Reis» και «Λήμνος», έρχεται στο φως η συνομιλία που είχε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον κυβερνητική του ελληνικού πλοίου.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε δια ασυρμάτου με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος αντιπλοίαρχο (Μάχιμο) Ι. Σαλιάρη και τον συνεχάρη για τη ναυτοσύνη του:

«Είσαι μάγκας κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια», του είπε ο υπουργός ενώ ο κυβερνήτης της Λήμνου του είπε, με περισσή σεμνότητα, ότι απλώς έπραξε το καθήκον του και ότι είναι τιμή του που του ομιλεί ο υπουργός Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική φρεγάτα «Kemal Reis» επιχείρησε να προκαλέσει και να επακουμβήσει την ελληνική φρεγάτα «Λήμνος».

Η υπεροχή του Έλληνα κυβερνήτη είχε ως αποτέλεσμα το ελληνικό πολεμικό πλοίο να επακουμβήσει τοτουρκικό.

Αποτέλεσμα ήταν η τουρκική φρεγάτα να υποστεί σημαντικές ζημιές στην πρύμνη της σε αντίθεση με την «Λήμνος» που συνέχισε την αποστολή της στη ΝΑ Μεσόγειο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του «Oruc Reis».

Βηματοδότης: «Είσαι μάγκας» είπε ο Παναγιωτόπουλος στον κυβερνήτη της «ΛΗΜΝΟΣ»

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Και έτσι θάφτηκε και το τρόπαιο πού επικαλούνταν οι Τσιπροζυριζοφύλακες με τους διαλόγους -όχι ”επακούμβηση”- του Νικηφόρος Φωκάς με το Τουρκικό ΒΑΡΒΑΡΟΣ το 2018′.
  Τούτος ο κ.Σαλιάρης απέδειξε ότι είναι απόγονος των Σαλαμινομάχων και του Κανάρη ,αν και μπορεί και να θεωρείται από πολλούς ” Ελληναράς΄’ ,κακό παράδειγμα για όσους αθωώνουν τους εχθρούς για να τους λένε αδελφούς.
  Να είναι καλά και γρήγορα Πλοίαρχος .

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  21/9/20 | (0 σχόλια)
  euro2day.gr/Financial Times Του Chris Giles Ποιες είναι οι διαφορές στα προγράμματα στήριξης που εφάρμοσε η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ. Τα πλεονεκτήματα της ευρωπαϊκής προσέγγισης και η ανάγκη για στροφή στην εφαρμοζόμενη πολιτική. Δημοσιεύθηκε: 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 08:04 Tι πρέπει να προστατεύσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας