Βηματοδότης: «Είσαι μάγκας» είπε ο Παναγιωτόπουλος στον κυβερνήτη της «ΛΗΜΝΟΣ»

18/8/20 | 1 | 0 | 475 εμφανίσεις

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που συνέβη στο Αιγαίο με τις φρεγάτες «Kemal Reis» και «Λήμνος», έρχεται στο φως η συνομιλία που είχε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον κυβερνητική του ελληνικού πλοίου.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε δια ασυρμάτου με τον κυβερνήτη της φρεγάτας Λήμνος αντιπλοίαρχο (Μάχιμο) Ι. Σαλιάρη και τον συνεχάρη για τη ναυτοσύνη του:

«Είσαι μάγκας κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια», του είπε ο υπουργός ενώ ο κυβερνήτης της Λήμνου του είπε, με περισσή σεμνότητα, ότι απλώς έπραξε το καθήκον του και ότι είναι τιμή του που του ομιλεί ο υπουργός Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική φρεγάτα «Kemal Reis» επιχείρησε να προκαλέσει και να επακουμβήσει την ελληνική φρεγάτα «Λήμνος».

Η υπεροχή του Έλληνα κυβερνήτη είχε ως αποτέλεσμα το ελληνικό πολεμικό πλοίο να επακουμβήσει τοτουρκικό.

Αποτέλεσμα ήταν η τουρκική φρεγάτα να υποστεί σημαντικές ζημιές στην πρύμνη της σε αντίθεση με την «Λήμνος» που συνέχισε την αποστολή της στη ΝΑ Μεσόγειο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του «Oruc Reis».

Βηματοδότης: «Είσαι μάγκας» είπε ο Παναγιωτόπουλος στον κυβερνήτη της «ΛΗΜΝΟΣ»

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Και έτσι θάφτηκε και το τρόπαιο πού επικαλούνταν οι Τσιπροζυριζοφύλακες με τους διαλόγους -όχι ”επακούμβηση”- του Νικηφόρος Φωκάς με το Τουρκικό ΒΑΡΒΑΡΟΣ το 2018′.
  Τούτος ο κ.Σαλιάρης απέδειξε ότι είναι απόγονος των Σαλαμινομάχων και του Κανάρη ,αν και μπορεί και να θεωρείται από πολλούς ” Ελληναράς΄’ ,κακό παράδειγμα για όσους αθωώνουν τους εχθρούς για να τους λένε αδελφούς.
  Να είναι καλά και γρήγορα Πλοίαρχος .

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  15/1/21 | (0 σχόλια)
  Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας