Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη ΝΔ: Ο Ν.Δένδιας «δίνει» τον Α.Γεωργιάδη όταν φωτογράφιζε πολυέλαιους στο Άμπου Ντάμπι…

18/11/20 | 1 | 1 | 227 εμφανίσεις

Φωτογραφίες οι οποίες προκάλεσαν πολλά σχόλια στο διαδίκτυο, καθώς η εικόνα που δημιουργείται για τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι αυτή του “τουρίστα”.

Με έμφαση αναφέρεται από τις ίδιες πηγές ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, μοιράστηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα, από το Υπουργείο Εξωτερικών με ευθύνη του Νίκου Δένδια.

Το πραγματικό ερώτημα, σε περίπτωση που ισχύει αυτή η ερμηνεία είναι το εάν πρόκειται για μια από τις συνηθισμένες διαμάχες μεταξύ υπουργών ή πρόκειται για σύγκρουση… υποψηφίων δελφίνων για την επόμενη ημέρα.

Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι ο Ν. Δένδιας έχει  φιλοδοξίες ενώ  και ο Α. Γεωργιάδης στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος για την προεδρεία της ΝΔ.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/935656_oi-delfinoi-tis-nd-kai-oi-polyteleis-polyelaioi-ton-inomenon

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Pantelis Kouloukis says:

  Την διαμάχη που την είδατε ❓
  Τα μαχαίρια πως προέκυψαν ❓
  Η σύγκρουση και μάλιστα δελφίνων από που και ως που ❓
  Φιλοδοξίες όταν λέτε ότι έχουν οι δυο πολιτικοί γιατί είναι κακό ❓
  Ακόμα και αν είναι «άκομψη» η φωτογραφία όλα τα υπόλοιπα πως ανακύπτουν ❓
  Έχετε κάποιες πηγές ❓

  • 1.1
   Σ.Α.Ν. says:

   Πηγές δεν υπάρχουν ,αλλά υπάρχουν εμφανείς προθέσεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση κάποιας αναταραχής ,για να πέσει δημοσκοπικά -βρε αδελφέ-η κυβέρνηση και η Ν.Δημοκρατία ,αλλοιώς πως θα ελπίζουν για επάνοδο στην εξουσία του κ. Τσίπρα του ”καλύτερου” πρωθυπουργού .
   Λίγο τους ενδιαφέρει η περιπέτεια του α΄εξαμήνου του 2015 και η υπογραφή και κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
   Δεν είναι αριστεροί για να ”είναι κολλημένοι με την μπάλα” ,αλλά σίγουρα είναι Ο.Φ.Α (όπου φυσάει ο άνεμος), όμως ευπρόσδεκτοι ως συνάνθρωποί μας.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  16/1/21 | (0 σχόλια)
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας