«Βασικό μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει στις 25 Ιουνίου είναι να κλείσει ιστοσελίδες» ισχυρίζεται στέλεχος του ΥΠΕΞ!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός ,η κυβέρνηση του και η ΝΔ διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν ή να ανεχτούν αλαζονικές συμπεριφορές μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαίου, στέλεχος του ΥΠΕΞ ισχυρίζεται -γραπτώς- ότι «βασικό μέλημα της  κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις 25/6 είναι να κλείσει όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες (και του αμυντικού χώρου βεβαίως) οι οποίες πραγματοποιούν στυγνή φιλορωσική προπαγάνδα».

Ποιος θα το κρίνει αυτό δεν γράφει το στέλεχος του ΥΠΕΞ! Θα υπάρξουν επιτροπές λογοκρισίας που θα κρίνουν ποιο δημοσίευμα είναι…φιλορωσικό; Πως θα κρίνουν, αυτοί που θα κρίνουν τα δημοσιεύματα και τις ιστοσελίδες; Θα είναι «φιλορωσικά» τα δημοσιεύματα που θα ασκούν κριτική στην ελληνική κυβέρνηση που έστειλε όπλα στην Ουκρανία και μπορεί να ξαναστείλει;

Επικαλείται μάλιστα και σχετικό του άρθρο σε ιστοσελίδα που προφανώς δεν θα είναι φιλορωσική, όπου έγραψε για την «ρωσική υβριδική απειλή» που δεχόμαστε!!! Που ακριβώς τη δεχόμαστε δεν έχουμε καταλάβει βεβαίως.

Ερωτήματα:

•Από που γνωρίζει το στέλεχος του ΥΠΕΞ ότι αποτελεί «βασικό μέλημα της επόμενης κυβέρνησης» που πιθανότατα θα είναι κυβέρνηση Μητσοτάκη , να βάλει λουκέτο σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες; Υπάρχουν τέτοιες σκέψεις και τις γνωρίζει; Είναι προσωπικές του απόψεις; Ακόμη κι έτσι πως γίνεται να υπηρετεί στο ΥΠΕΞ και να υποστηρίζει δημόσια τέτοιες απόψεις;

•Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας -στον οποίο έχουμε ασκήσει κριτική για άλλα ζητήματα – είναι στην όχθη των πολιτικών της μετριοπάθειας. Αυτό δεν αμφιβητείται. Η ηγεσία του ΥΠΕΞ ενημερώθηκε αργά το βράδυ από το militaire.gr για τις απόψεις του στελέχους της. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ.Δένδιας και το επιτελείο του θα εξηγήσουν τι συμβαίνει.

•Είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο στέλεχος έχει απασχολήσει ξανά με γραπτά σχόλια του; Δεν είχε ενημερωθεί τότε η ηγεσία του ΥΠΕΞ ή απλά του έδωσε δεύτερη ευκαιρία.

Αναμένουμε επίσης κάποια αντίδραση από την ΕΣΗΕΑ αλλά και από τους συναδέλφους των τηλεοπτικών σταθμών , ειδικά τους προβεβλημένους. Η ενόχληση στις επιθέσεις κατά της ελευθεροτυπίας δεν μπορεί να γίνονται κατά περίπτωση, γιατί τότε απλά απαξιωνόμαστε -κι άλλο- στα μάτια του κόσμου! Δεν γίνεται να ξεσηκώνουμε τον κόσμο σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες πολύ σοβαρότερες όπως αυτή που αποακλύπτουμε να κάνουμε…το κορόϊδο. Έτσι δεν είναι;

https://www.militaire.gr/vasiko-melima-tis-kyvernisis-poy-tha-prokypsei-stis-25-ioynioy-einai-na-kleisei-istoselides-ischyrizetai-stelechos-toy-ypex/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Η ηγεσία του ΥΠΕΞ ενημερώθηκε αργά το βράδυ από το militaire.gr για τις απόψεις του στελέχους της”

    Δηλαδή, δεν γνωρίζει η ηγεσία τού ΥΠΕΞ τι καπνό φουμάρουν τα στελέχη της και περιμένει να ενημερωθεί από τον Καρβουνόπουλο; Ωραίο και συγκροτημένο ΥΠΕΞ έχομε!

  2. Θαύμα. Μπορεί και πρέπει να επικοινωνεί τηλεφωνικώς το όποιο militair απeυθείας με τον όποιο ΥΠΕΞ (τώρα τον κ. Δένδια )και να έχει και παράπονα.
    Να μας ενημερώσει τι απάντηση πήρε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα