«Διαλύει κοινωνία, οικονομία» λέει ο Γ.Κύρτσος για τον Κ.Μητσοτάκη

Ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την πολιτική που εφαρμόζει αναφορικά με την ενέργεια. 

«Αυτό που γίνεται στον ενεργειακό τομέα στη χώρα μας είναι πρωτοφανές. Ο Μητσοτάκης φτιάχνει προσκείμενους σε αυτόν ολιγάρχες, με το φυσικό αέριο και τις μελετημένες στρεβλώσεις της ψευτοαγοράς. Οργανώνει βίαιη μεταφορά εισοδήματος και πλούτου σε βάρος της κοινωνίας», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Κύρτσος.

Η δημόσια ανάρτηση του πρώην στελέχους του κυβερνώντος κόμματος, προκαλεί όπως είναι φυσικό μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα, την ώρα που η κοινωνία κυριολεκτικά καταρρέει οικονομικά και ψυχολογικά.

 

Ο Γ.Κύρτσος έκανε λίγες ώρες αργότερα μια ακόμη ανάρτηση στην οποία αναφέρεται σε ολιγάρχες και στην οποία τονίζει:

«Ντράγκι, Μακρόν, Σάντσεζ, παίρνουν μέτρα για: Περιορισμό αυξήσεων στα καύσιμα. Ενίσχυση ρόλου κράτους στην ενέργεια. Φορολογία υπερκερδών εταιριών κλάδου. Ο Μητσοτ. επικαλείται ευρω-συνεργασία ενώ κάνει τα αντίθετα. Φτιάχνει ολιγάρχες στην ενέργεια, διαλύοντας κοινωνία, οικονομία».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/varies-katigories-g-kyrtsou-kata-k-mitsotaki-ftiaxnei-oligarxes-fysikou-aeriou-eis-varos-tis-koinonias/