Βίντεο σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικών από Ρομά στην Πάρο, γιατί τους έριξαν πρόστιμο για παράνομη κατασκήνωση και ρύπανση!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Απίστευτο περιστατικό χθες στο Α.Τ. Πάρου. Εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν με βάναυσο τρόπο κατά αστυνομικών όταν οι τελευταίοι πήγαν να τους βεβαιωσουν παράβαση για παράνομη κατασκήνωση και ρύπανση.

Στο βίντεο βλέπετε τους Ρομά να επιτίθενται ακόμη και με καρέκλες εναντίον των αστυνομικών.

Τελικά οι δυο Ρομά συνελήφθησαν λίγο μετά και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, ενώ ένας τρίτος διέφυγε και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου οι δυο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Το δεύτερο παράδοξο είναι οτι την χρονική στιγμή του ξυλοδαρμού ήταν σε εξέλιξη δημοτικό συμβούλιο. Ο δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος ζήτησε αμέσως την διακοπή του προκειμένου να συνδράμουν όλοι στο πλευρό των αστυνομικων, ωστόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι αρνήθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «εμείς είμαστε πολιτες και όχι όργανα της τάξεως» αφήνοντας τους αστυνομικούς στο έλεος των δραστών.

https://europost.gr/vinteo-sok-agrios-xylodarmos-astynomikon-roma-stin-paro-toys-erixan/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κατ’ αρχάς, καλό θα ήταν ν’ αφήσομε αυτό το “Ρομά”, που επιβάλει ο πολιτκώς ορθός λόγος, κατά μέρος και να δούμε τι θα γίνει μ’ αυτή την προβληματική (α)κοινωνική ομάδα των Γύφτων, που έχουν γίνει (ακόμη ένας) πονοκέφαλος για την κοινωνία. Δυστυχώς, η ανυπαρξία κράτους με πυγμή δεν αφήνει και πολλές ελπίδες.

    Μόλις προ δέκα ημερών “γράφαμε” ξανά τα ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα