Αυτά δεν γίνονται σε δημοκρατικές χώρες.

14/8/20 | 3 | 4 | 346 εμφανίσεις
Το επεισόδιο με τις φρεγάτες είναι ήδη γνωστό.
Προφανώς, οι Τούρκοι για λόγους ελέγχου της κοινής γνώμης ζήτησαν τη μη δημοσιοποίησή του. Και η ελληνική κυβέρνηση το αποδέχθηκε και το ζήτησε απο τους διαπιστευμένους συντάκτες.
Έλα, όμως, που ο Ερντογάν αφού ήλεγξε το εσωτερικό μέτωπο προσπαθεί, τώρα, να το εκμεταλλευτεί προπαγανδιστικά αντιστρέφοντας την πραγματικότητα;
Τα θεωρούμενα “μεγάλα” ελληνικά ΜΜΕ αναφέρονται στις δηλώσεις Ερντογάν αλλά οι αναγνώστες ή οι τηλεθεατές τους δεν ξέρουν γιατί πρόκειται.
Το ερώτημα που ανακύπτει έχει να κάνει αφ ενος με ζήτημα αξιοπιστίας προς τους ανθρώπους που ενημερώνουν αλλά και με το μέγα θέμα του κατά πόσον μπορεί να κρατηθούν κρυφές ειδήσεις στην εποχή της έκρηξης της ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων.
Και κάτι άλλο. Ο Ερντογάν έκανε το παιχνίδι του και αφού εξέθεσε όλους προσπαθεί να εκθέσει, τώρα, και τη χώρα.
Η Ελλάδα δεν είναι Τουρκία. Και στις δημοκρατίες δεν μένει τίποτε κρυφό. Κάποτε αποκαλύπτεται. Ακόμη και τα μποφώρ του ανέμου που κάποτε παρέσυραν το Ορούτς Ρέις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 3 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Ποιο λαό , ποιους πολιτικούς και ποιας Χώρας εκθέτει ο κ.Ερντογάν με τις αναλήθειες του . Μη τους μετράμε με τα δικά μας μέτρα.
  Εξ’άλλου -όπως είπε και ο δικός αείμνηστος Καραμανλής-κάθε λαός έχει-εκλέγει την ηγεσία που του πρέπει.

  • 1.1
   Επισκέπτης says:

   O Καραμνλής το είπε; Πού, πότε; Γιατί έμεινε γνωστό στην ιστορία σαν φράση τού Joseph de Maistre [« Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite. »];

   Κανών άνευ εξαιρέσεων: Όσο περισσότερο πίνεις, τόσο περισσότερο μεθάς. Όσα περισσότερο μιλάς, τόσο περισσότερες ανοησίες λες.

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  “Και η ελληνική κυβέρνηση το αποδέχθηκε … “

  Αλίμονο! Να χαλάσει χατήρι τού “σουλτάνου”; Τολμά;

  Η πολλή ενασχόληση με το περιστατικό καταντά γελοία. Δεν μπορούμε να δώσομε οριστική λύση (απάντηση), όπως θα έκανε ένα σοβαρό κράτος, στα προβλήματά μας με την Τουρκία και ασχολούμαστε με ανόητα παιχνιδάκια. Εντελώς γελοίοι!

 3. 3
  Σ.Α.Ν. says:

  Επειδή είναι ολόσωστη η φράση και αν ακόμη την είπε ο πρώτος ,κάποιος Ιωσηφ…όποιος ενδιαφέρεται θα την βρει με πολλές άλλες σοφές φράσεις που είπε ο” Άγιος” για την Ελλάδα αυτός ο Καραμανλής στα καμιά δεκαριά βιβλία ,που έγραψαν γιαυτόν ξένοι και Έλληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι .
  Συνιστάται να ξεκινήσουν από το βιβλίο του αειμνήστου σοφού Κων/νου Τσάτσου.

  • 3.1
   Επισκέπτης says:

   Το παράδοξο θα ήταν να παραδεχόσουν την άγνοιά σου. Φοβερό σύμπλεγμα κατωτερότητας.

   • 3.1.1
    Σ.Α.Ν. says:

    Άγνοια ,φίλε ,με τον υπολογιστή -αυτόν χρησιμοποιείτε και με κατακεραυνώνετε-δεν υπάρχει.
    Ευχαριστώ γιατί με εμένα ενημερώνετε και τους άλλους αναγνώστες ,που δεν ”κολλάνε στα ψιλά”-σαν εμένα-, μόνο που θα μπορούσατε να μη γράφετε και τα ”καλολογικά στοιχεία”- για μένα μόνον – στα σχόλια σας ,τα οποία εξ’αιτίας αυτού χάνουν την αξία τους .
    ”Χοροπηδάτε” βέβαια μόλις διαβάσετε για Καραμανλή ,αλλά υπήρξε και ωφέλησε την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.
    Αλλά αυτά μπορείτε και αυτά μάθατε .
    Βοήθεια ΟΛΩΝ μας η Παναγία μας.

    • 3.1.1.1
     Επισκέπτης says:

     Ανάθεμα κι αν κατάλαβα λέξη από τις ασυναρτησίες που γράφεις. Τι σχέση έχει ο υπολογιστής με την άγνοιά σου και την αδυναμία σου να παραδεχτείς έστω κι ένα σου λάθος; Αρρωστημένη κατάσταση.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  του Παντελή Σαββίδη Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση γιατί δεν διαφαίνεται κάποιος, ιδιαιτέρως, σοβαρός λόγος ο κ. Πομπέο να βρεθεί για άλλη μια φορά στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας