Αυξήθηκαν οι αποστολές όπλων στη Συρία επί διαχείριση Μπάιντεν- τούρκικο δημοσίευμα

12/2/21 | 0 | 0 | 153 εμφανίσεις

Από την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου, οι ΗΠΑ αύξησαν τις αποστολές όπλων, στρατευμάτων και εφοδιασμών στα βόρεια και ανατολικά της Συρίας μέσω του Ιράκ.

Εκτός από τις χερσαίες αποστολές, δημιουργήθηκε αεροπορική γέφυρα μεταξύ του βόρειου Ιράκ και της βόρειας Συρίας. Σε αυτό το πλαίσιο, τα όπλα και τα υλικοτεχνικά υλικά στέλνονταν με αλεξίπτωτο στην περιοχή.

δύο μεγάλες αυτοκινητοπομπές59 οχήματα αποτελούμενα από 2 ξεχωριστές αυτοκινητοπομπές που ανήκαν στις ΗΠΑ πέρασαν στη Συρία μέσω του Ιράκ.

Μία από αυτές, 45 στρατιωτικών οχημάτων και βυτιοφόρων μετακόμισαν από την Semelka Border Gate στην περιοχή που ελέγχεται από τις ΗΠΑ με την τρομοκρατική  (κουρδική) οργάνωση DSG / YPG. Αναφέρθηκε ότι η αυτοκινητοπομπή πέρασε στην περιοχή  Καμισλί.

Αναφέρθηκε ότι η δεύτερη συνοδεία περιλάμβανε 14 οχήματα με χωρητικότητα υλικοτεχνικού και στρατιωτικού εξοπλισμού και κινήθηκε στα βορειοανατολικά της Συρίας μέσω της συριακής μεθορίου Τανκ. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, όπλα και εξοπλισμός εφοδιαστικής μεταφέρθηκαν στην περιοχή με συνοδεία 40 φορτηγών τον περασμένο μήνα. Αναφέρθηκε ότι 200 ​​Αμερικανοί στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο Χέσεκι με ελικόπτερο.

Αερογέφυρα

Το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, Sana, ισχυρίστηκε ότι ενισχύθηκαν οι στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή και δημιουργήθηκε αεροπορική γέφυρα από το βόρειο τμήμα του Ιράκ προς την περιοχή.

Αναφέρθηκε ότι αλεξίπτωτα φορτωμένα με εξοπλισμό και όπλα εφοδιασμού ρίχτηκαν στη βάση στο Şeddadi.

Η αύξηση των δραστηριοτήτων των ΗΠΑ ερμηνεύεται ως  αντίδραση της προετοιμασίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων να αναπτυχθούν στην περιοχή μετά την ειρηνευτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης».

Milliyet

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο