Αυγενάκης για ΕΕΑ: Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται υποβιβασμός χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού», αναφέρει στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

«Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση», συνεχίζει ο κ. Αυγενάκης στην ίδια ανάρτηση.

 

Lefteris Avgenakis@l_avgenakis

Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση.

652 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο Κ.ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ -ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ- ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΠΑΟΚ -ΒΟΛΟΥ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΠΑΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ”ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ” ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ”ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ -ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ-” ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;; .
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ -ΓΙΑ ΛΙΓΟ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ”ΕΡΙΦΗΔΕΣ”;;;.
    ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα