Αυγενάκης για ΕΕΑ: Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται υποβιβασμός χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση

28/1/20 | 1 | 0 | 534 εμφανίσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού», αναφέρει στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

«Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση», συνεχίζει ο κ. Αυγενάκης στην ίδια ανάρτηση.

 

Lefteris Avgenakis@l_avgenakis

Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση.

652 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν says:

  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο Κ.ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ -ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ- ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΠΑΟΚ -ΒΟΛΟΥ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΠΑΟΚ.
  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ”ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ” ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ”ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ -ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ-” ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;; .
  ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ -ΓΙΑ ΛΙΓΟ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ”ΕΡΙΦΗΔΕΣ”;;;.
  ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  1/12/20 | (1 σχόλια)
  Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας