ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

4/1/18 | 1 | 0 | 1,062 εμφανίσεις

“Το Σκοπιανό και τα σενάρια δημιουργίας ελληνικής… Λέγκας του Βορρά”. Με αυτόν τον τίτλο δημοσιεύεται σχόλιο στο ιστολόγιο Υστερόγραφα. Το “σκοπιανό” είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί και να βοηθήσουμε όλοι να λυθεί. Αλλά απο του σημείου αυτού μέχρι τον εκβιασμό του παραπάνω είδους (“αν δεν είσαι υπέρ μιας λύσης που προωθείται, θέλεις να δημιουργήσεις Λέγκα του Βορρά”) η απόσταση είναι τεράστια. Μην το πολυμελετάται γιατί θα προκύψει. Όχι λόγω σκοπιανού αλλά εγκατάλειψης της Ελλάδας, πλην λεκανοπεδίου. Αλλάξτε μυαλά όσο είναι καιρός.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    ΣΑΝ says:

    Η ”Λεγκα του Βορρα” ειναι το ολιγωτερο .Μηπως σε μικρο χρονικο διαστημα προκυψει και κατι αναλογο με την Καταλονια;;; Και μηπως αυτο επιδιωκεται χρονια τωρα , οπως και στην Κυπρο;;;. Τα μυαλα -που υπαινισεσθε- αν αλλαξουν θα αλλαξουν οταν ”θα μπει το αυγο στον…. Μηπως ομως ειναι τοτε αργα;;;. Καλη χρονια.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/6/21 | (0 σχόλια)
    Της Άννας Κωνσταντινίδου* Οι περιφερειακές εκλογές που διενεργήθηκαν χθες στη Γαλλία απογοήτευσαν τα δύο πιο δημοφιλή "στρατόπεδα", του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν και της Μαρί Λεπέν. Η αποχή άγγιξε το 66,5%, αποδίδοντας οι Γάλλοι δημοσιογράφοι και αναλυτές το αποτέλεσμα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο