Απρέπεια στην υποδοχή του Ρώσου πρωθυπουργού Μ.Μισούστιν: Αντί για χέρι του έδωσαν αγκώνα!

24/3/21 | 0 | 0 | 264 εμφανίσεις

Η Ρωσία τίμησε τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση στέλνοντας στην Αθήνα τον πιο υψηλόβαθμο Ρώσο αξιωματούχο μετά τον Βλάντιμιρ Πούτιν τον πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος μάλιστα θα είναι (μετά το Νίκο Αναστασιάδη) ο πιο υψηλόβαθμος παρευρισκόμενος των επετειακών τελετών, αφού οι υπόλοιπες χώρες «σνόμπαραν» την Ελλάδα και δεν αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις. 

Όμως στο αεροδρόμιο σημειώθηκε μία απρέπεια από πλευράς κάποιου Έλληνα αξιωματούχου, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον κ.Μισούστιν και του έδωσε τον… αγκώνα. Άραγε φοβήθηκε μην κολλήσει κορωνοϊό από τον πρωθυπουργό της Ρωσίας ή πήγε να τον υποδεχθεί χωρίς να έχει κάνει τεστ;.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος και κατέβηκε από το αεροσκάφος. Εκεί, κι ενώ είχε κατέβει από τα σκαλιά του αεροσκάφους, έσπευσε να δώσει το χέρι του για μια χειραψία στον Έλληνα αξιωματούχου που είχε σπεύσει, μεταξύ άλλων να τον υποδεχτεί.

Αντί όμως να λάβει χέρι, έλαβε αγκώνα, καθώς αυτός είναι πλέον ο τρόπος χαιρετισμού που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μία αμήχανη κι απρεπής στιγμή.

Loaded: 0%

Progress: 0%

Remaining TimeÂ-0:04

 

 

Ο κ. Μισούστιν θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός χθες πάντως έδωσε κανονικά το χέρι του στους χαμηλόβαθμους Αμερικανούς ναύτες του αεροπλανοφόρου Αϊζενχάουερ. 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/973009_aprepeia-stin-ypodohi-toy-mmisoystin-arnithikan-na-toy-dosoyn

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας