Αποκαλύφθηκε ο μυστικός κώδικας για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ: «Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε»

Print Friendly, PDF & Email
spot_img

ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ

Παρά το γεγονός πως η βασίλισσα της Αγγλίας είναι σήμερα ζωντανή και καλά στη υγεία της, ένα σχολαστικό σχέδιο είναι ήδη έτοιμο για το θάνατό της.

 
Αποκαλύφθηκε ο μυστικός κώδικας για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ: «Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε»

Μια φράση – κώδικας έχει ήδη αποφασιστεί για να μεταφέρει την είδηση του θανάτου της.

Ενώ ο θάνατος του βασιλιά Γεώργιου 5ου σηματοδοτήθηκε από τις λέξεις «Hyde Park Corner» για να μην διαδοθεί πριν την ώρα του η είδηση του θανάτου του, η αντίστοιχη λέξη για την βασίλισσα Ελισάβετ είναι «Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε».

Σύμφωνα με την Guardian, ο πρωθυπουργός εκείνη τη χρονική στιγμή θα ξυπνήσει αν κοιμάται και θα ενημερωθεί από τους υπεύθυνους πως «Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε».
Αυτές οι λέξεις θα σημαίνουν πως η μονάρχης έχει πεθάνει και θα δοθεί το έναυσμα για την Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου – ένα εξαιρετικά οργανωμένο πρόγραμμα που θα κορυφωθεί τελικά με την κηδεία της βασίλισσας.
Το Κέντρο Παγκόσμιας Ανταπόκρισης του Υπουργείου Εξωτερικών, που βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία στο Λονδίνο, τότε θα ενημερώσει αμέσως τις 15 κυβερνήσεις εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, όπου η βασίλισσα είναι επίσης αρχηγός κράτους. Μετά από αυτό, η είδηση θα περάσει στις άλλες 36 χώρες της Κοινοπολιτείας στις οποίες η βασίλισσα κατέχει συμβολική θέση εδώ και πολλές δεκαετίες.
Πολύ σύντομα τα νέα θα εξαπλωθούν από τους ηγέτες κρατών μέχρι το ευρύ δημόσιο, με τα νέα του θανάτου της να περάσουν ως τίτλος στο Press Association προτού γίνουν σχεδόν αμέσως παγκόσμια είδηση.
Αυτό σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στην μακροχρόνια παράδοση που θέλει το BBC να είναι το πρώτο που ανακοινώνει την είδηση των βασιλικών θανάτων. Κι ενώ ο θάνατος του Βασιλιά Γεώργιου 5ου ανακοινώθηκε μετά από 4 ώρες από το θάνατό του, οι ειδήσεις για το θάνατο της βασίλισσας θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα.
Ένας υπάλληλος με ρούχα πένθους στη συνέχεια θα σταλεί στην πόρτα του Παλατιού του Μπάκιγχαμ για να τοιχοκολλήσει την είδηση στις πόρτες, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού θα διαθέτει μόνο μία σελίδα, αποκαλύπτοντας τις ειδήσεις σε σκούρο φόντο.
Η κάλυψη του περάσματος στον άλλο κόσμο της Βασίλισσας θα ξεκινήσει άμεσα. Εφημερίδες και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη έτοιμα τα θέματά τους για τον θάνατό της και οι νεκρολογίες έτοιμες να δημοσιευτούν αμέσως μετά την ανακοίνωση. Στο BBC, ο συναγερμός θα σημάνει αμέσως και οι πρόβες για το θάνατο της βασίλισσας θα τεθούν σε εφαρμογή.
Το Sky News και το ITN που φέρεται να κάνουν χρόνια τώρα πρόβες για το θάνατο της βασίλισσας αντικαθιστώντας το όνομα του μονάρχη με το «κυρία Ρόμπινσον», θα επικοινωνήσουν με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα, ενώ έχουν ήδη υπογράψει συμβάσεις για να μιλήσει αποκλειστικά σε αυτούς.
Οι εμπορικοί βρετανικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί θα ειδοποιήσουν τους DJs να μεταδώσουν την είδηση αμέσως  και να παίξουν αβλαβής μουσική.

ethnos.gr
spot_img

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,660ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
18,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα