ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Το ισχυρίστηκε ο Αλή Γιεζιλτάγκ, οικογενειακός φίλος του Ερντογάν. Για πρώτη φορά γίνεται τέτοια αποκάλυψη απο το στενό οικογενειακό περιβάλλον του τούρκου προέδρου.
Δημοσιογράφοι σήμερα, στην Τουρκία υποστήριξαν ότι το πρόβλημα του προέδρου Ερντογάν είναι και θέμα εθνικής ασφάλειας.
Η ανάρτηση που βλέπετε παρακάτω έγινε απο τον Αλή Γιεζιλτάγκ. Θα σας πω πρώτα τι εικονίζει και μετά θα σας μιλήσω και για τον Αλή.
Στην ερωτική περίπτυξη βρίσκεται ο Μουχαρέμ Ιντσέ. Είναι ο κεμαλιστής που κατέβασε στις εκλογές ο Ερντογάν για να κόψει ψήφους απο τον Κιλιντσάρογλου. Και, πράγματι, με τη συμμετοχή του Ιντσέ το εκλογικό παιχνίδι άλλαξε. Η υποψηφιότητά του ευνόησε τον Ερντογάν.
Μετά την ανάρτηση ο Μουχαρέμ Ιντσέ δήλωσε αδιαθεσία και αποσύρθηκε, σήμερα, απο τον προεκλογικό αγώνα. Επρόκειτο να επισκεφθεί την Σμύρνη.
Δεν είναι γνωστό αν αποσυρθεί και απο τις εκλογές.
Ο Μουχαρέμ Ιντσέ ρωτούσε το τελευταίο διάστημα τον Κιλιντσάρογλου αν πιστεύει στη Γαλάζια Πατρίδα επειδή αρκετά στελέχη του Κιλιντσάρογλου θεωρούν λανθασμένη την πολιτική του Ερντογάν.
Ποιος είναι ο Αλή; Ο Αλή και οι αδελφοί του Χασάν και Ζεκί είναι στενοί οικογενειακοί φίλοι του Ερντογάν. Κατάγονται απο την Ριζούντα, την πόλη απο την οποία κατάγεται και η οικογένεια Ερντογάν. (Το χωρίο καταγωγής του Ερντογάν στη Ριζούντα λέγεται Ποταμιά).
Όταν ο Ερντογάν φυλακίσθηκε για μερικούς μήνες, πριν γίνει πρωθυπουργός, επειδή είχε απαγγείλει κάποιο ποίημα, ο Χασάν έκανε και αυτός ένα παράπτωμα για να φυλακισθεί και ο ίδιος και να προστατεύει στη φυλακή τον Ερντογάν. Η επιληψία του ήταν γνωστή. Χρειαζόταν κάποιον δίπλα του.
Ο Αλή τις προηγούμενες ημέρες δήλωσε ότι μαζί με τον Ερντογάν πήραν 1 δισ δολλάρια απο την παραχώρηση του αεροδρομίου της Αττάλειας και “διαχειρίσθηκαν” 3,5 δισ απο παραχώρηση της Ε.Ε. στο Υπουργείο Γεωργίας βάζοντας συνέταιρο και τον υπουργό Γεωργίας.
Δήλωσε ακόμη πως ο αδελφός του Ερντογάν εδάρη απο τον πρόεδρο επειδή επιχείρησε να του κλέψει χρήματα.
Τις τελευταίες ημέρες ο Ερντογάν αποκαλεί LBGT την αντιπολίτευση και ο Αλή του συνέστησε να μην συνεχίσει να το κάνει. Ο Αλή του είπε να κοιτάξει μήπως είναι LGBT ο εκπρόσωπος τύπου του AKP Ομέρ Τσελίκ το καλό παιδί που κάνει σκληρές δηλώσεις κατά της Ελλάδας ή ο διευθυντής του γραφείου του Ερντογάν.
Στον τελευταίο έκανε προξενιό η Εμινέ, σύζυγος του Ερντογάν, μια γυναίκα η οποία μετά απο μερικούς μήνες τον χώρισε και πήγε παραπονούμενη στην Εμινέ και είπε τα καθέκαστα. “Τον ξέρεις καλά αυτόν που μου προξένησες;” της είπε.
Ο Αλή κατά πάσα πιθανότητα κάνει τις αναρτήσεις απο το εξωτερικό.
Ο αδελφός του Χασάν είναι απο τους σημαντικότερους καναλάρχες στην Τουρκία. Τα αδέλφια πριν ευνοηθούν απο το καθεστώς Ερντογάν έκαναν δουλειές του ποδαριού για μεροκάματο. Χασάν και Ζεκί απαρνούνται, μετά τις αναρτήσεις, τον Αλή.
Δήλωσε, ακόμη, ο Αλή πως ο Ερντογάν είναι αυτήν την στιγμή ένας απο τους πλουσιότερους ανθρώπους διαθέτοντας περι τα 300 δισ.
Στο εύλογο ερώτημα γιατί γίνονται αυτές οι αποκαλύψεις η απάντηση είναι διότι το καράβι φαίνεται να βουλιάζει και αναζητείται σωτηρία στην αντιπολίτευση απο τους πρώην συνεργάτες του Ερντογάν.
Αν ο Μουχαρέμ Ιντσέ αποσυρθεί η αν η αποκάλυψη επηρεάσει τους τούρκους ψηφοφόρους, τότε τα πράγματα αλλάζουν στην Τουρκία. Ο Κιλιντσάρογλου παίρνει κεφάλι.
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα