Αποκάλυψη σοκ από πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ: «Τα UFO που έχουν καταγραφεί, είναι πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε!»

22/3/21 | 0 | 0 | 185 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, επί προεδρίας Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ, αποκάλυψε πως οι πιλότοι και οι δορυφόροι του αμερικανικού στρατού έχουν καταγράψει «πολλά περισσότερα» UFO από όσα έχει υπόψη του ή φαντάζεται το ευρύ κοινό.

Ερωτηθείς στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Fox γύρω με μια πολυαναμενόμενη αναφορά του στρατού για τα «αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα» που θα κυκλοφορήσει, ο Ράτκλιφ είπε ότι η αναφορά θα μιλά για τις περιπτώσεις απροσδιόριστων ιπτάμενων αντικειμένων που εντοπίστηκαν σε «ολόκληρο τον κόσμο».

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής το πόσο πολλές είναι πραγματικά αυτού του είδους οι θεάσεις», επεσήμανε ο Ράτκλιφ.

«Κάποιες από αυτές θα πάψουν να θεωρούνται απόρρητες. Όταν μιλάμε για «θεάσεις», εννοούμε αντικείμενα που έχουν καταγραφεί από το ναυτικό ή από πιλότους της αεροπορίας μας, ή από δορυφόρους, για αντικείμενα που επιδεικνύουν παράξενη συμπεριφορά, που εκτελούν κινήσεις δύσκολες στο να τις μιμηθούμε, για τις οποίες δεν έχουμε καν την τεχνολογία», προσέθεσε.

«Κάποια από αυτά ταξίδευαν με ταχύτητα που υπερβαίνει το φράγμα του ήχου, χωρίς να προκαλούν ωστόσο τον λεγόμενο υπερηχητικό κρότο».

«Πάντα ψάχνουμε για μια λογική εξήγηση. Συνήθως, το μυαλό μας πάει στην πιθανότητα οι αντίπαλοί μας να κατέχουν εξελιγμένες τεχνολογίες άγνωστες σε εμάς. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βρίσκουμε κάποια ικανοποιητική εξήγηση», εξομολογήθηκε ο Ράτκλιφ.

«Οπότε, με λίγα λόγια θα σας πω ότι υπάρχουν πράγματα που παρατηρούμε και παραμένουν ανεξήγητα, και μάλιστα είναι πολλά. Οι σχετικές πληροφορίες έχουν συλλεχθεί προσεκτικά και πρόκειται σύντομα να καταστούν διαθέσιμες στον αμερικανικό λαό».

Η αναφορά που θα περιλαμβάνει τις ανωτέρω πληροφορίες πρόκειται να δημοσιοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Τα φαινόμενα που καταγράφει δεν αφορούν όμως μόνο τον ουρανό πάνω από τις ΗΠΑ.

Όπως λέει και ο Ράτκλιφ, έχουν θεαθεί «σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Παντού έχουμε αισθητήρες που αντιλαμβάνονται και καταγράφουν αυτού του είδους τα φαινόμενα. Είναι ανεξήγητα, και πολλά περισσότερα απ’ όσα είχαμε μέχρι στιγμής κοινοποιήσει».

https://europost.gr/apokalypsi-sok-proin-epikefalis-tis-ypiresias-pliroforion-ton-ipa-ta/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων

  13/5/21 | (0 σχόλια)
  Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου ΥΠΠΟΑ "Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνει πως η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας» με αριθμό καταχώρησης 5/2018 στα βιβλία εταιρειών του Πρωτοδικείου Έδεσσας, έχει διαγραφεί από το ...

  13/5/21 | (0 σχόλια)
     Σε λιγότερες από 24 ώρες από τη στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα το ΑΤΟΠΗΜΑ του Υπουργείου Πολιτισμού, εκδόθηκε η ανάκληση της έγκρισης του αυτονομιστικού φορέα από την Αριδαία.         Η τοπική κοινωνία της Πέλλας έδωσε ...

  13/5/21 | (0 σχόλια)
  Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η απομάκρυνση της Λιζ Τσέινι από την προεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας μπορεί να ευνοήσει βραχυπρόθεσμα το κόμμα, συσπειρώνοντας τους οπαδούς του Τραμπ (φωτ. REUTERS/Evelyn Hockstein). ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Την υπ’ αριθμόν τρία στην ιεραρχία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ...

  13/5/21 | (0 σχόλια)
  Ρούλα Σαλούρου 13.05.2021 • 07:54  «Τεκτονικές» θεωρούνται οι αλλαγές που επιβάλλει στο συνδικαλιστικό κίνημα το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, καθώς προβλέπει την υποχρέωση καταγραφής των συνδικαλιστικών οργανώσεων σε ένα ενιαίο μητρώο, περικόπτει δικαιώματα συνδικαλιστών, τροποποιεί την προστασία τους έναντι των απολύσεων, προβλέπει ...


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας