Αποκάλυψη σοκ από πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ: «Τα UFO που έχουν καταγραφεί, είναι πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, επί προεδρίας Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ, αποκάλυψε πως οι πιλότοι και οι δορυφόροι του αμερικανικού στρατού έχουν καταγράψει «πολλά περισσότερα» UFO από όσα έχει υπόψη του ή φαντάζεται το ευρύ κοινό.

Ερωτηθείς στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Fox γύρω με μια πολυαναμενόμενη αναφορά του στρατού για τα «αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα» που θα κυκλοφορήσει, ο Ράτκλιφ είπε ότι η αναφορά θα μιλά για τις περιπτώσεις απροσδιόριστων ιπτάμενων αντικειμένων που εντοπίστηκαν σε «ολόκληρο τον κόσμο».

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής το πόσο πολλές είναι πραγματικά αυτού του είδους οι θεάσεις», επεσήμανε ο Ράτκλιφ.

«Κάποιες από αυτές θα πάψουν να θεωρούνται απόρρητες. Όταν μιλάμε για «θεάσεις», εννοούμε αντικείμενα που έχουν καταγραφεί από το ναυτικό ή από πιλότους της αεροπορίας μας, ή από δορυφόρους, για αντικείμενα που επιδεικνύουν παράξενη συμπεριφορά, που εκτελούν κινήσεις δύσκολες στο να τις μιμηθούμε, για τις οποίες δεν έχουμε καν την τεχνολογία», προσέθεσε.

«Κάποια από αυτά ταξίδευαν με ταχύτητα που υπερβαίνει το φράγμα του ήχου, χωρίς να προκαλούν ωστόσο τον λεγόμενο υπερηχητικό κρότο».

«Πάντα ψάχνουμε για μια λογική εξήγηση. Συνήθως, το μυαλό μας πάει στην πιθανότητα οι αντίπαλοί μας να κατέχουν εξελιγμένες τεχνολογίες άγνωστες σε εμάς. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βρίσκουμε κάποια ικανοποιητική εξήγηση», εξομολογήθηκε ο Ράτκλιφ.

«Οπότε, με λίγα λόγια θα σας πω ότι υπάρχουν πράγματα που παρατηρούμε και παραμένουν ανεξήγητα, και μάλιστα είναι πολλά. Οι σχετικές πληροφορίες έχουν συλλεχθεί προσεκτικά και πρόκειται σύντομα να καταστούν διαθέσιμες στον αμερικανικό λαό».

Η αναφορά που θα περιλαμβάνει τις ανωτέρω πληροφορίες πρόκειται να δημοσιοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Τα φαινόμενα που καταγράφει δεν αφορούν όμως μόνο τον ουρανό πάνω από τις ΗΠΑ.

Όπως λέει και ο Ράτκλιφ, έχουν θεαθεί «σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Παντού έχουμε αισθητήρες που αντιλαμβάνονται και καταγράφουν αυτού του είδους τα φαινόμενα. Είναι ανεξήγητα, και πολλά περισσότερα απ’ όσα είχαμε μέχρι στιγμής κοινοποιήσει».

https://europost.gr/apokalypsi-sok-proin-epikefalis-tis-ypiresias-pliroforion-ton-ipa-ta/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα