Απιστίες και ναρκωτικά στο κρεβάτι πρωτοκλασάτης πολιτικού! Γι αυτό τη χώρισε ο γιός μεγάλης οικογένειας!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Το ένα μετά το άλλο «σκάνε» τα σεξουαλικά σκάνδαλα με πρωταγωνιστές πρωτοκλασάτους Έλληνες πολιτικούς!

Mετά τα όργια υπουργού σε σπίτι φίλου του με call girls και παίκτρια reality, το τρίο γνωστού πολιτικoύ μετά της συζύγου του και της… ερωμένης τους από το ίδιο κόμμα, αλλά και τον τρελό έρωτα κυβερνητικού με καλλιτέχνιδα, αποκαλύπτουμε σήμερα ένα νέο ροζ σκάνδαλο, που θα ταράξει την πολιτική σκηνή και θα λούσει με κρύο ιδρώτα τους πρωταγωνιστές του!

Ενα σκάνδαλο που δεν εμπεριέχει μόνο απιστίες στο κρεβάτι της αμαρτίας αλλά και ναρκωτικές ουσίες, μια και οι εμπλεκόμενοι έχουν «αδυναμίες»! Πρωταγωνιστές του σκανδάλου τρία πρόσωπα: η ισχυρή πολιτικός, ο παράνομος εραστής (παντρεμένος) συνάδελφός της και ο απατημένος σύντροφός της, γόνος μεγάλης οικογένειας!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο δεσμός της πολιτικού με τον γόνο, όσο και αν στην αρχή και οι δυο προσπάθησαν να κρατήσουν το love story μακριά από πρωτοσέλιδα και κουτσομπολίστικα περιοδικά, ήταν ό,τι ονειρευόταν μια κοπέλα της ηλικίας της. Εκείνος νέος, με «προίκα» το βαρύ όνομα της οικογένειάς του. Με το που μαθεύτηκε ο έρωτάς τους και οι δύο προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μη δίνουν τροφή για σχόλια.

Μόνο που εκείνη είχε άλλα στο μυαλό της, από ένα σημείο και μετά! Βλέπετε, ένας συνάδελφός της (εξίσου γνωστός και με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα ) την έβαλε στο μάτι, μπαίνοντας «σφήνα» ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το… «στενό μαρκάρισμα»
Χωρίς να λογαριάζει τίποτα, ούτε καν ότι εκείνη ήταν δεσμευμένη αλλά ούτε και ότι όλα μπορεί να έβγαιναν στη φόρα (είμαστε εμείς εδώ, γι’ αυτά μην ανησυχείτε), άρχισε να την πλευρίζει, ευελπιστώντας πως θα υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Το στενό μαρκάρισμα έδινε και έπαιρνε μέχρι να επιτύχει τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από το να τη ρίξει στο κρεβάτι! Ο ίδιος «επιστράτευσε» μέχρι και… «κεράσματα». Οχι όμως πάστες και προφιτερόλ, αλλά ναρκωτικές ουσίες που απελευθέρωναν τα ήθη της πολιτικού. Οταν λοιπόν κατάφερε να την πείσει να συναντηθούν άρχισε να την ποτίζει με ουσίες. Εκείνη, παραδομένη σε έναν «άλλο κόσμο», έβαλε στην άκρη τις αναστολές της και κυλίστηκε μαζί του στα σεντόνια της αμαρτίας. Δεν λογάριαζε καν τι θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση που η απιστία της (ειδικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο) μαθευόταν, με τις «βόμβες» που θα έσκαγαν στο κόμμα της και στην πολιτική σκηνή του τόπου να ρήμαζαν τα πάντα! Δεν λογάριαζε όμως τίποτα.

Οι παράνομες συναντήσεις έδιναν και έπαιρναν. Συναντήσεις πάντα «βουτηγμένες» στο σεξ και στις ουσίες. Για καιρό ο γόνος και σύντροφος της ισχυρής και νεαρής πολιτικού κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Μέχρι που κάποιοι του σφύριξαν ότι κάτι παίζει με την αγαπημένη του. Στη αρχή δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα συνέβαιναν για καιρό πίσω από την πλάτη του, μέχρι που εμβρόντητος ανακάλυψε τα πάντα! Ο κόσμος του διαλύθηκε, μούδιασε μόνο και μόνο στην ιδέα ότι η σύντροφός του έπεφτε σε άλλες αγκαλιές, με τις ουσίες να δίνουν και να παίρνουν. Μπροστά στον κίνδυνο να γίνει βούκινο στο πανελλήνιο και να καταστραφούν το ίματζ και η καριέρα του, αποφάσισε να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι και να τη διαγράψει οριστικά από τη ζωή του!

https://europost.gr/apisties-narkotika-krevati-protoklasatis-politikoy-gi-ti-chorise-o-gios/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα