Απαγόρευση εισαγωγής τουρκικών προϊόντων στην Αρμενία

1/1/21 | 0 | 0 | 322 εμφανίσεις

Η Αρμενία άρχισε μποϊκοτάζ 6 μηνών προς την Τουρκία

Το Ερεβάν στις 20 Οκτωβρίου είχε επιφέρει περιορισμούς στις εισαγωγές από την Τουρκία, προβάλλοντας ως δικαιολογία, την ανοιχτή στήριξη της Άγκυρας προς το Αζερμπαϊτζάν στην σύγκρουση για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Σε σχέση με αυτή την απόφαση από σήμερα και για διάστημα 6 μηνών, άρχισε απαγόρευση εισαγωγής προϊόντων καταγωγής Τουρκίας. Εκτός των περιορισμών παρέμειναν τα ενδιάμεσα προϊόντα που απαιτούνται για την παραγωγή των αρμενικών αγαθών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου οικονομίας της Αρμενίας, λόγω του ότι τα τουρκικά προϊόντα δεν κατέχουν δεσπόζουσα θέση σε κάποιο τομέα και οι εισαγωγές από την Τουρκία μπορούν να υποκατασταθούν από Ρωσία, Λευκορωσία, Ιράν και Κίνα, δεν αναμένεται να υπάρξουν αυξήσεις σε τιμές προϊόντων στη χώρα.

https://sol.org.tr/haber/ermenistanin-6-aylik-turkiye-boykotu-basladi-22871

1/1/2021

Σχ. : Ακόμη και αυτό το στοιχειώδες και λογικό που έκανε η Αρμενία να σας ενημερώσουμε πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Διότι υπάρχει η τελωνειακή ένωση που έχουμε υπογράψει ως Ευρωπαϊκή Ένωση με την Τουρκία και κάτι τέτοιο θα ήταν έκνομο. Τρόποι νομιμοφανείς φυσικά υπάρχουν αν θέλει κάποιος…

Απλά είναι ένα ακόμη δείγμα του πόσο έχει αφαιρεθεί η κρατική μας κυριαρχία στα πλαίσια της ΕΕ….

https://tourkikanea.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας