Απίστευτο: Σε ποιους άφησε 30 εκατομμύρια λίρες ο πρίγκιπας Φίλιππος;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Λίγες βδομάδες πριν τα 100α του γενέθλια, πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος, με την είδηση να μεταδίδεται σε όλο τον πλανήτη. Ένα μήνα μετά έρχονται πληροφορίες για την διαθήκη του.

Και μπορεί το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του να βρίσκεται στα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ, όμως ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν ξέχασε τους δικούς του ανθρώπους, εκπλήσσοντας τους πάντες με την επιλογή του να αφήσει 30 εκ. λίρες στους πιο στενούς συνεργάτες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» ο πρίγκιπας Φίλιππος στάθηκε γενναιόδωρος στους τρεις άντρες που τον φρόντιζαν. Πρόκειται για τον Άρτσι Μίλερ Μπέικγουελ ο οποίος υπηρέτησε ως γραμματέας του και ταξίαρχος για μια δεκαετία, πόστο που ανέλαβε το 2010 o Γουίλιαμ Χέντερσον και ο Στίβεν Νιντοζάντιλο.

Μάλιστα ο Μίλερ Μπέικουελ εκπροσωπούσε τον πρίγκιπα Φίλιππο σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις, στις οποίες δεν μπορούσε να παρευρεθεί. Ο Χέντερσον και ο Στίβεν Νιντοζάντιλο έμεναν μαζί με τον Φίλιππο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κατοικία Γουντ Φαρμ στο βασιλικό κτήμα Σάντριγχαμ του Νόρφολκ. Στο πλευρό του τις δυο τελευταίες μέρες της ζωής του, στο Κάστρο του Ουίνδσορ, βρισκόταν ο Γουίλιαμ Χέντερσον.

https://europost.gr/apisteyto-se-poioys-afise-30-ekatommyria-lires-o-prigkipas-filippos/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα