Απίστευτος διασυρμός του βουλευτού της Ν.Δ Γιώργου Αμανατίδη από τον Μένιο Φουρθιώτη: «Είσαι χυδαίος δεν θα ξαναβγείς βουλευτής!»

5/4/21 | 0 | 0 | 258 εμφανίσεις

Ο απόλυτος διασυρμός της κυβέρνησης και των βουλευτών της αυτή τη στιγμή!

Μετά τους πρωτοφανείς ισχυρισμούς κατά του πρώην υφυπουργού δικαιοσύνης και νυν βουλευτή Κώστα Καραγκούνη, ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης περιποιήθηκε δεόντως και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αμανατίδη. Τι τον περιποιήθηκε; Τον διέσυρε στην κυριολεξία!

Ο Αμανατίδης καθόταν επί 2 ώρες στο παράθυρο και άκουγε τους απίστευτους ισχυρισμούς κατά της κυβέρνησης, του υπουργού Χρυσοχοΐδη, του πρώην υφυπουργού Καραγκούνη, του αρχηγού της αστυνομίας και άλλων, χωρίς να μιλάει. Κάποια στιγμή φάνηκε σαν να συνεννοείται για το τι θα πει. Αυτό εξόργισε τον παρουσιαστή ο οποίος του επιτέθηκε και κυριολεκτικά τον εξευτέλισε. Τον αποκάλεσε χυδαίο, και του είπε ότι δεν θα ξαναβγεί ποτέ βουλευτής!

Κανονικά, ο βουλευτής αυτός θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει αμέσως μετά τις ύβρεις. Όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά προσπαθεί ακόμα και τώρα να απολογηθεί

Είναι δυνατόν ο Αμανατίδης να παραμείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα μετά από αυτές τις εικόνες;

https://europost.gr/apisteytos-diasyrmos-voyleytoy-tis-n-d-giorgoy-amanatidi-ton-menio/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας