Απίστευτη σύμπτωση: ‘Κουμπαριά’ του Κούγια η Διευθύντρια του ψυχιατρείου Τρίπολης που πήγε ο Λιγνάδης! Τι έδειξε η ψυχιατρική εξέταση;

4/3/21 | 0 | 0 | 355 εμφανίσεις

Φίλη του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια είναι η διευθύντρια της ψυχιατρικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης όπου μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι ο πρφυλακισμένος για βιασμούς κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης. Κατά διαβολική σύμπτωση, ο Αλέξης Κούγιας είναι κουμπάρος με τον αδελφό της.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος κρατείται από την περασμένη Παρασκευή στις φυλακές Τρίπολης, μεταφέρθηκε με βαν της Αστυνομίας στο τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαιτούμενες ψυχολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο του καταστήματος κράτησης.

Αντικαταθλιπτικά χάπια
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος ελάμβανε το τελευταίο διάστημα αντικαταθλιπτικά χάπια. Ωστόσο, δεν είχε πλέον συνταγή και υποχρεωτικά έπρεπε να περάσει από ψυχιατρική κλινική προκειμένου να του χορηγηθεί νέα συνταγή για να συνεχίσει να παίρνει τα χάπια του

Συμπτωματικά η Διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βίλλυ Λάγαρη έχει παλαιόθεν φιλικές σχέσεις με τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επίσης είναι κουμπάρος με τον αδελφό της.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το press-gr.com βλέπουμε τον κ. Κούγια σε παλαιότερη επίσκεψή του στην Τρίπολη σε καφετέρια της πόλης με φιλική παρέα στην οποία ήταν και η κυρία Λάγαρη.

Τι έδειξε η ψυχιατρική εξέταση;

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για την ψυχολογική κατάσταση και τον ψυχισμό του Δημήτρη Λιγνάδη. Εάν έχει δηλαδή κάποια ψυχική ασθένεια ή αν έχει απόλυτη επίγνωση των πράξεων του.

Τις απαντήσεις δίνει η ψυχιατρική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε χθες στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο οποίο μεταφέρθηκε από τις φυλακές.

Πιο συγκεκριμένα, στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:

“Ως προς τη συνολική του εικόνα ο κρατούμενος είχε απόλυτη συνείδηση, δεν εμφάνιση κλινική εικόνα διαταραχής, ήταν συνεργάσιμος με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και δεν είχε κανένα δείγμα συμπεριφοράς άλλων κρατουμένων που αντιμετωπίζουν ψυχιατρικά προβλήματα. Η παραμονή του στο Ψυχιατρικό Τμήμα Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης είχε χρονική διάρκεια περίπου 45 λεπτών”.

Με αυτό το ιατρικό ανακοινωθέν οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο προφυλακισμένος ηθοποιός-σκηνοθέτης χαίρει άκρας ψυχικής υγείας και αντιλαμβάνεται πλήρως τον λόγο που βρίσκεται στη φυλακή.

https://europost.gr/apisteyti-symptosi-koymparia-koygia-dieythyntria-psychiatreioy-tripolis-poy-pige-o/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας