Απίστευτη σκηνοθεσία Πατούλη! Πήγε με 50 νοματαίους και selfies να κάνει “κατάληψη” στο γραφείο του Σκουρλέτη!!!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σκηνικό Survivor με τους “μαχητές” (ΚΕΔΕ) κατά των “διάσημων” ( Σκουρλέτης ) πήγε να στήσει ο πρόεδρός της Γ Πατούλης. Και επηρεασμένος προφανώς από την ολιγοήμερη επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τις selfies με τη σύζυγό του στο προάυλιο του Λευκού Οίκου και τις βιτρίνες της 52th Avenue επιχείρησε τα “παρόμοια” και εντός του γραφείου του υπουργού!!!

Πιο συγκεκριμένα μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ με αντικείμενο τις επικείμενες αλλαγές στον Καλλικράτη, αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από περισσότερους από 50 δημάρχους, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους από όλη τη χώρα, μετέβη στο υπουργείο για συνάντηση με τον κ. Σκουρλέτη. Ο υπουργός αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί τους, υπενθυμίζοντας ότι είχε συμφωνηθεί να δεχθεί μόνο το ολιγομελές προεδρείο, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από ορισμένους αιρετούς που κατέγραφαν τη σκηνή με τα κινητά τους (!).

«Δεν τιμά τον θεσμικό ρόλο του κ. Πατούλη η προσπάθειά του να δημιουργήσει τεχνητή ένταση στις σχέσεις της ΚΕΔΕ με την κυβέρνηση. Διαδικασίες που έχουν γίνει σεβαστές από όλους μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα από τους φορείς των εργαζομένων, αγνοήθηκαν προκειμένου να κυριαρχήσουν – μπροστά στις κάμερες κινητών τηλεφώνων – οι κραυγές», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών. «Εάν ο κ. Πατούλης θέλει να συμμετάσχει σε reality, υπάρχει το «Survivor» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με την πολύ υψηλή τηλεθέαση ή το «X- Factor». Ωστόσο, η τηλεοπτική ψυχαγωγία δεν μπορεί να συγχέεται με τον θεσμικό διάλογο και την ουσιαστική συζήτηση, καθώς ευνοεί τους μονολόγους και τον φθηνό εντυπωσιασμό», σχολιάζει επίσης το υπουργείο τονίζοντας ότι ο θεσμικός διάλογος δεν συνιστά τηλεοπτικό σόου

Πηγή: left.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα