Απίστευτη πρόκληση από τον Τούρκο πρέσβη: «Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την Ειρήνη και την ηρεμία»!

29/10/20 | 0 | 0 | 116 εμφανίσεις

Προκλητικότατες δηλώσεις έκανε ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα, Μπουράκ Οζουγκεργκιν, καθώς στο μήνυμά του για την σημερινή ημέρα (29/10) της Γιορτής της Δημοκρατίας στην Τουρκία, ταύτισε την έννοια της Δημοκρατίας με την Τουρκία, ενώ μάλιστα υποστήριξε πως και η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο έφερε την Ειρήνη και την ηρεμία.

Το προκλητικό μήνυμα
«Τι είναι η Δημοκρατία; Η απάντηση βρίσκεται στην χώρα που παίρνει δύναμη από την ιστορία της κόντρα σε αυτούς που προσπαθούσαν για χρόνια να μας σβήσουν από τον χάρτη. Ακόμη και μετά τον «απελευθερωτικό αγώνα» απλώσαμε χέρι βοήθειας ειρήνης στους ηττημένους.

«Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την Ειρήνη και την ηρεμία απέναντι σ’ αυτούς που αψηφούσαν το διεθνές δίκαιο. Δημοκρατία είναι οι επιστήμονές μας που σαρώνουν πέρα ως πέρα την Μεσόγειο»

«Και τα επόμενα χρόνια όμως θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε τα ιδεώδη του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τιμώντας όχι μόνο όσους πατούν τα δικά μας εδάφη».

https://europost.gr/apisteyti-proklisi-ton-toyrko-presvi-dimokratia-chora-poy-efere-stin/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/11/20 | (1 σχόλια)
    Πως εξηγείται το "άνοιγμα" Ερντογάν στην Ε.Ε.; 1.-Άλλαξε ο ένοικος του Λευκού Οίκου. 2.-Πλησιάζει ο Δεκέμβριος και η εικόνα, τώρα, δεν είναι όπως στην προηγούμενη διάσκεψη κορυφής. Έχει ενοχλήσει πολλούς. Ίσως, ακόμη και τη Γερμανία. Πέραν της Ελλάδος και της ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας