Απίστευτη ‘παράσταση’ από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τη Γερμανία και τους νεκρούς της από τις πρωτοφανείς πλημμύρες: «Ήταν μια τιμωρία από τον Θεό!» 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αίσθηση προκαλεί η νέα ‘παράσταση’, που έδωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχετικά με τις φονικές πλημμύρες στη Γερμανία και το Βέλγιο. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο για “τιμωρία από τον Θεό”, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. “Στεναχωριέμαι ειλικρινώς για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και όλα αυτά στη Γερμανία και το Βέλγιο. Όμως, είναι μία τιμωρία από τον Θεό κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έδειχναν σαν τριτοκοσμική χώρα. Όσο και να προσπαθήσεις όταν έρθουν τα στοιχεία της φύσης να πέσουν πάνω σου… Γιατί μας κοροϊδευαν, έλεγαν κάποιοι ότι δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας, δεν κάνετε αυτό…”, ανέφερε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ναι, ο Παπαδημητρίου, που επί Μνημονίων (όχι ότι τώρα είμαστε ανεξάρτητοι), μας έλεγε πόσο καλά και ευεργετικά είναι τα δημοσιονομικά μέτρα που μας επιβάλει η “μαμά” Μέρκελ.

Σημειώνεται ότι στη Γερμανία, τουλάχιστον 133 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πρωτοφανείς πλημμύρες και εκατοντάδες άλλοι αγνοούνται, ενώ και το Βέλγιο μετρά πάνω από 20 νεκρούς.

Ακούστε το επίμαχο σημείο, μετά το 29:08

https://europost.gr/apisteyti-parastasi-ton-mpampi-papadimitrioy-ti-germania-toys-nekroys-tis/
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτός ο τύπος είναι βουλευτής, ψηφισμένος από τον κυρίαρχο λαό (ή μήπως είναι επικρατείας) και το παίζει … “Παΐσιος”. Όχι, δεν το κάνει επειδή είναι ανόητος, αλλά διότι ξέρει ότι θα χαϊδέψει αυτιά μαμελούκων. Το τσιράκι τού Αλαφούζου σε όλο του το μεγαλείο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα