Απίστευτη ‘παράσταση’ από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τη Γερμανία και τους νεκρούς της από τις πρωτοφανείς πλημμύρες: «Ήταν μια τιμωρία από τον Θεό!» 

18/7/21 | 1 | 0 | 210 εμφανίσεις

Αίσθηση προκαλεί η νέα ‘παράσταση’, που έδωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχετικά με τις φονικές πλημμύρες στη Γερμανία και το Βέλγιο. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο για “τιμωρία από τον Θεό”, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. “Στεναχωριέμαι ειλικρινώς για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και όλα αυτά στη Γερμανία και το Βέλγιο. Όμως, είναι μία τιμωρία από τον Θεό κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έδειχναν σαν τριτοκοσμική χώρα. Όσο και να προσπαθήσεις όταν έρθουν τα στοιχεία της φύσης να πέσουν πάνω σου… Γιατί μας κοροϊδευαν, έλεγαν κάποιοι ότι δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας, δεν κάνετε αυτό…”, ανέφερε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ναι, ο Παπαδημητρίου, που επί Μνημονίων (όχι ότι τώρα είμαστε ανεξάρτητοι), μας έλεγε πόσο καλά και ευεργετικά είναι τα δημοσιονομικά μέτρα που μας επιβάλει η “μαμά” Μέρκελ.

Σημειώνεται ότι στη Γερμανία, τουλάχιστον 133 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πρωτοφανείς πλημμύρες και εκατοντάδες άλλοι αγνοούνται, ενώ και το Βέλγιο μετρά πάνω από 20 νεκρούς.

Ακούστε το επίμαχο σημείο, μετά το 29:08

https://europost.gr/apisteyti-parastasi-ton-mpampi-papadimitrioy-ti-germania-toys-nekroys-tis/

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Επισκέπτης says:

    Αυτός ο τύπος είναι βουλευτής, ψηφισμένος από τον κυρίαρχο λαό (ή μήπως είναι επικρατείας) και το παίζει … “Παΐσιος”. Όχι, δεν το κάνει επειδή είναι ανόητος, αλλά διότι ξέρει ότι θα χαϊδέψει αυτιά μαμελούκων. Το τσιράκι τού Αλαφούζου σε όλο του το μεγαλείο!

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο