Απίστευτες δηλώσεις από καθηγητή του Χάρβαρντ: «Το 2017 μας επισκέφτηκαν εξωγήινοι!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αυτή η δήλωση του καθηγητή του Χάρβαρντ και συνεργάτη του Στίβεν Χόκινγκ, Αβραάμ Λεμπ έχει φέρει αναταράξεις στην επιστημονική κοινότητα. Ο Αβραάμ Λέμπ θεωρεί ότι ο αστεροειδής Oumuamua που το 2017, πέρασε από το σύστημα της Γης, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από… διαστημόπλοιο.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία τον αστεροειδή, δεν έχει το κλασσικό σχήμα των άλλων αστεριών και μοιάζει περισσότερο με κάποιο σκάφος. Πάντως ακόμη και το 2017 που οι επιστήμονες τον είχαν εντοπίσει είχαν προβληματιστεί επειδή η κίνηση και η πορεία του ήταν διαφορετική από των άλλων αστεροειδών. Είχε τα χαρακτηριστικά τόσο ενός κομήτη, όσο και ενός αστεροειδή.

Και όπως τόνισε ο καθηγητής: «Ο αστεροειδής είχε μπει στο ηλιακό μας σύστημα 5 χρόνια πριν και ποτέ δεν τον εντοπίσαμε: «Το να πιστεύουμε πως είμαστε μόνοι μας είναι εγωιστικό. Δεν είμαστε τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Oumuamua δεν φωτογραφήθηκε ποτέ από κοντινή απόσταση. Μάθαμε πως υπήρχε μόνο όταν μας επισκέφτηκε» κατέληξε.

Και ο σύμφωνα με πληροφορίες εκ των κορυφαίων καθηγητών αστρονομίας του Χάρβαρντ, συνέχισε τη θεωρία του και είπε ότι ενδεχομένως να μας έχουν επισκεφτεί κατά το πολύ μακρινό παρελθόν οι ίδιοι εξωγήινοι: «Αν μπορέσουμε να βρούμε αποδείξεις για τις τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν στη Γη και σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα αυτές αναπτύχθηκαν, τότε μπορούμε να καταλάβουμε πως ήταν και εκείνοι στη Γη».

https://europost.gr/apisteytes-diloseis-kathigiti-charvarnt-to-2017-mas-episkeftikan-exogiinoi/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα