Απίστευτα σκηνικά στο Τουρκικό Κοινοβούλιο: Πλακώθηκαν στο ξύλο! Βουλευτής αποκάλεσε αρχιστράτηγο τον Ερντογάν!

4/6/21 | 0 | 0 | 177 εμφανίσεις

Επεισοδιακή συνεδρίαση στο τουρκικό κοινοβούλιο με βουλευτές να πιάνονται στα χέρια, μετά από οργισμένη ομιλία βουλευτή της αντιπολίτευσης, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Αλί Μαχίρ Μπασασίρ του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ξέσπασε κατά του Ερντογάν λέγοντας ότι δεν μπορεί να έχει την ιδιότητα του αρχιστράτηγου ενώ διχάζει τη χώρα και απειλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αναφερόταν στην προειδοποίηση του Τούρκου προέδρου προς την αρχηγό του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ «να δεις τι έχεις να πάθεις».

«Έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει σε πρόεδρο κόμματος, πως “έχει να πάθει χειρότερα”. Εγώ ξέρω τα όριά μου, αυτός που πρέπει να ξέρει τα όριά του είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του», είπε.

«Έχουμε έναν πρόεδρο που λασπολογεί. Υπάρχει ένας πρόεδρος που κατηγορεί τους πάντες, τον εργαζόμενο, τον νέο, τον αγρότη. Γι’ αυτό λέω πως δεν μπορεί να είναι αρχηστράτηγος», ανέφερε ο Μπασασίρ

https://europost.gr/apisteyta-skinika-toyrkiko-koinovoylio-plakothikan-xylo-voyleytis-apokalese-archistratigo-ton/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/6/21 | (1 σχόλια)
    Η τραγική εμπειρία του Συριζα, και της εφαρμοσμένης Αριστεράς, μας έκανε να δούμε με ανακούφιση την έλευση Μητσοτάκη, παρότι ιδεολογικά αποκλίνουμε. Ο Συριζα παραμένει σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό και η παρουσία του απειλεί να δυναμιτίσει και την πολιτειακή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο