Αντιπρόεδρος VMRO-DPMNE: Το όνειρό μου είναι να ταξιδεύσω από Σκόπια σε Θεσσαλονίκη με τρένο σε μιάμιση ώρα

29/4/21 | 0 | 0 | 132 εμφανίσεις

 

Φιλοξενούμενος σε εκπομπή ιδιωτικού ραδιοφώνου στα Σκόπια, ο αντιπρόεδρος του VMRO-DPMNE, Αλεξάνταρ Νικολόσκι, έκανε γνωστό το όνειρό του για τη χώρα του και το πώς βλέπει την ανάπτυξή της.

Δήλωσε ότι πιστεύει στη δημιουργική πολιτική λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το όνειρό μου είναι, μέσα σε μιάμιση ώρα, να κάνω μια ευχάριστη βόλτα με τρένο που θα κινείται με 200 χιλιόμετρα την ώρα για να φτάσει από τα Σκόπια στη Θεσσαλονίκη. Ώστε να επιτρέψει στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να έρθουν στα Σκόπια για να πιούν ένα καφέ και να κάνουν επιχειρήσεις, για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες των Σκοπίων να πάνε στη Θεσσαλονίκη για να πιούν ένα καφέ και να κάνουν επιχειρήσεις, να σταματήσουν στο Βέλες, τη Γευγελή, τα Γιαννιτσά και τη Θεσσαλονίκη.

«Σκέφτομαι να φτιάξω μια καλή εθνική οδό προς την Αχρίδα και τη Στρούγκα, έτσι ώστε όποτε υπάρχει καλή στιγμή για ένα σαββατοκύριακο να πάει κανείς στη λίμνη της Αχρίδας, έτσι ώστε οι άνθρωποι της Αχρίδας και της Στρούγκα να μπορούν να έρθουν στα Σκόπια πιο εύκολα για να κάνουν κάποια δουλειά», είπε ο Νικολόσκι στο Radio Leader.

Αναλύοντας τα οράματά του για την πατρίδα του, κατέληξε:

«Η πραγματοποίηση του ονείρου μου σημαίνει ισχυρή οικονομική ώθηση στη Βόρεια Μακεδονία, άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας και υψηλότερους μισθούς».

Lider

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας