Αντιπρόεδρος νοσηλευτών: «Είχε ορό το εμβόλιο που έκανε ο Κ.Μητσοτάκης – Τον έβαλαν για να “αραιωθεί” το φάρμακο»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας σε ανάρτησή της στο Facebook, είπε πως πράγματι το εμβόλιο που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φυσιολογικό ορό μέσα, ο οποίος όμως -όπως υποστηρίζει η νοσηλεύτρια- μπήκε για να «διαλύσει» το φάρμακο της Pfizer.

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει ανεπιβεβαίωτες φωτογραφίες με την νοσοκόμα που έκανε το εμβόλιο στον πρωθυπουργό ή στην ΠτΔ να «τραβάει» από ένα φιαλίδιο με ορό.

«”Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό” λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα. True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος»,  αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο στο Facebook η νοσηλεύτρια, κυρία Πέτρακα.

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν όμως πως έπρεπε να φαίνεται πιο καθαρά στο βίντεο η δοσολογία του εμβολίου στον πρωθυπουργό, όπως και η αναλογία ορού-φαρμάκου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media.

https://www.pronews.gr/ygeia/948651_antiproedros-nosileytrion-eihe-oro-emvolio-poy-ekane-o-kmitsotakis-ton-evalan-mazi-me

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα