Αντιδράσεις για τη νέα Αλβανίδα πρέσβειρα στην Ελλάδα

25/7/20 | 0 | 0 | 433 εμφανίσεις

Ιούλιος 24, 2020. 20:00

Η πρόταση διορισμού της  Λουέλα Χαϊνταράγκα [Luela Hajdaraga]  ως πρέσβειρας στην Ελλάδα έχει προκαλέσει συζήτηση μεταξύ των ίδιων των Σοσιαλιστών στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.

Ο Ντιτμίρ Μπουσάτι είπε ότι η υποψηφιότητα που πρότεινε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γκεντ Τσακάι, δεν πληρούσε τα απαραίτητα κριτήρια ως πρόταση για πρεσβευτές που προέρχονται από το διπλωματικό σύστημα.

Ο Μπουσάτι πρότεινε να αναθεωρηθεί ο νόμος για την υπηρεσία στο εξωτερικό, εάν η πλειοψηφία δεν τηρεί αυτό το νομικό κριτήριο, για το οποίο η Μιμί Κεδέλι ζήτησε από τον συνάδελφό της να υποβάλει τη συγκεκριμένη πρόταση.

Πέρα από τις συζητήσεις, η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων υποστήριξε την  Χαϊνταράγκα στην διπλωματική αποστολή στην Ελλάδα.

Sot.com.al

The Hellenic Information Team

               

 © Βαλκανικό Περισκόπιο 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/9/20 | (3 σχόλια)
    Γιατί στη διαδικασία δόθηκε η ονομασία «διερευνητικές συνομιλίες»; Κατά μία άποψη επειδή οι δύο πλευρές είχαν πολλά χρόνια να συνομιλήσουν για την ουσία των ελληνοτουρκικών διαφορών κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει μία περίοδος ανταλλαγής απόψεων για τον εντοπισμό των εκκρεμών ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας