«ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠ’ ΑΡ 1 ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ»!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

του Γιώργου Ρωμαίου. 22 Μαρ 2017

Την περασμένη Κυριακή Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αφιέρωσε μία σελίδα στην «διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου και τη μυθολογία που ακολουθεί τη «χρυσή» δεκαετία έως τις μέρες μας»…

Ο κύριος τίτλος οριοθετεί και το στόχο: « Τα ’80 και η σαγήνη του λαϊκισμού».

Πριν λίγες μέρες στην ίδια εφημερίδα και στη στήλη «Ο ΦΙΛΙΣΤΩΡ» είχαν δημοσιευτεί αποσπάσματα από το κύριο άρθρο της «Κ» μετά τις εκλογές του 1964 υπό τον τίτλο «Αναισχυντία»…

«Αλλά το πελώριον ερώτημα το οποίον μοιραίως εγείρεται δεν αφορά πλέον εις τον περιοδεύοντα πράκτορα της Αριστεράς (Ανδρέαν Παπανδρέου). Αφορά εις την Ενωσιν Κέντρου και τους ανθρώπους της.

»Είναι δυνατόν ένα κόμμα, το οποίον μόλις ετιμήθη με την ψήφον του ελληνικού λαού και το οποίον διεκδικεί να κυβερνήση εκ νέου, να ανέχεται εις τους κόλπους του άνθρωπον αποκαλυφθέντα ως ο υπ’ αρ. 1 κίνδυνος δια το Εθνος του;

»Είναι δυνατόν το κόμμα τούτο, που απαρτίζουν κατά πλειοψηφίαν εθνικόφρονες και συντηρητικοί πολίται, να ανέχεται τας ακαθάρτους ερωτοτροπίας με την Ακραν Αριστεράν στελέχους το οποίον προβάλλεται ως ο άμεσος κληρονόμος της ηγεσίας.

»Και είναι επιτρεπτόν οι βουλευταί που διαφωνούν με τον δυναμιτιστήν της εσωτερικής γαλήνης του Εθνους και της εξωτερικής ασφαλείας του να στηρίζουν ακόμη την ασυνείδητη ξυνωρίδα του Καστρίου;).

Ο ΦΙΛΙΣΤΩΡ σημειώνει: «Είναι ειρωνία της Ιστορίας το ότι ο Ανδρέας ανετράπη το 1989 χάρις και εις την συμμαχίαν εκ δεξιών αντιπάλων μετά της ηγεσίας των κομμουνιστών».

Αύριο: «Ανδρέας η πηγή του κακού»

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι, ειναι δυνατον, αγαπητε κυριε Ρωμαιε, στην κορυφαια εξαρση του αποκληθεντος ψυχρου πολεμου , με το τειχος του Βερολινου και την κριση του κολπου των χοιρων στην Κουβα, καθως και την απειλη του Χρουτσωφ οτι θα βομβαρδισει την Ακροπολη (παρακληση να παραθεσετε τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων της εποχης εκεινης ), να θεωρειται ΤΟΤΕ ο Ανδρεας ως περιοδευων πρακτωρ της Αριστερας, οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους συμμαχους του ΝΑΤΟ και κυριως στην χωρα (ΗΠΑ), απ όπου μας ηλθε. Ηταν τοτε εκτος εποχης ,με πληθωρα ιδεοληψιων και τελεια αγνοια της μεταπολεμικης και ”μετεμφυλιακης” Ελλαδος, που ειχε χιλιαδες μαυροφορες χηρες και μητερες ΠΕΣΟΝΤΩΝ και αναπηρων υπερ της παραμονης της Ελλαδος στον ελευθερο κοσμο και υπερ της κομμουνιστοποιησεως και ενταξεως της στο Σοβιετικο στρατοπεδο, παρα την ατυπη, αλλα σταθερη Συμφωνια της Γιαλτας. Και επειδη ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος σε ολες τις ιστορικες περιοδους, -μη διασταζετε να παραδεχθειτε,μετα μαλιστα απο την 50ετη χρονικη αποσταση -οτι αυτος – ο Ανδρεας- επεσπευσε το στρατιωτικο κινημα της 21ης Απριλιου του 1967 ,απο το οποιο και διεσωθη με τον παρεμβατικο τροπο της δευτερης μητερας πατριδος του (ΗΠΑ), ως Αμερικανος πολιτης. Για την πληροτητα των ισχυρισμων σας, για ρωτηστε να σας πουν τις αποψεις τους οι επιζωντες συγχρονοι του κ.κ. Κων/νος Μητσοτακης Κων/νος και Μικης Θεοδωρακης . Αρκετα ”θεοποιησαμε” τον Ελευθεριο Βενιζελο , που μας δημιουργησε την Μικρα Ασια και ξεσπιτωσε τον Ελληνισμο της Ανατολης, χωρις να μπορεσει να κρατησει την Ανατολικη Θρακη , την οποιαν εγκαταλειψαμε αμαχητι , παρα την στρατια του Εβρου υπο τον Παγκαλον τον παππο του στελεχους του ολου ΠΑΣΟΚ κ. Παγκαλου. Ειναι σαν να λετε-γραφετε-πιστευετε οτι ΕΠΙΚΑΙΡΩΣ ο κ. Τσιπρας θετει διλημματα καθημερινως και με δημοψηφισματα για την αντιευρωπαικη σταση μας, που δεν αποκλειεται να καταληξουν και στην εξοδο μας απο την Ευρωπαικη Ενωση, αν δεν αυγατισουν οι φιλοευρωπαιοι συνελληνες. Μηπως και τωρα προκαλουμε ενωρις και ανεπικαιρως και σπασει η σταμνα, ”για το κακο μας”, κυριως λογω των ανοιχτων εθνικων μας θεματων;;; Οσο για την τελευταια σας φραση ο Ανδρεας δεν ανετραπη το 1989 με την συμμαχια κομμουνιστων και δεξιων σε επιπεδο ηγεσιων -εδω εχασε για λιγο την λογικη του ο κ. φιλιστωρ- αλλα δεν πλειοψηφισε σε (3) επανειλημμενες εκλογικες αναμετρησεις , παρα τον εθνοκτονο νομο του Κουτσογεωργα , που ”πιαστηκε με την γιδα στην πλατη”, που του ειχε φορτωσει ”το νεο τζακι” κ. Κοσκωτας. Να τα λεμε ολα , κυριε Ρωμαιε, για να εξαγονται ασφαλη συμπερασματα -απο τους επιγενομενους ανενημερωτους δυστυχως ελληνοπολιτες- για την 22ετια της αυτοδυναμου Πασοκικης διακυβερνησεως απο το 1981-2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα