Αναταραχή για την ταινία Joker σε δύο κινηματογράφους -Εμφανίστηκαν αστυνομικοί

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ!

ΕΛΛΑΔΑ20|10|2019 | 21:36


Αναφορές στο Twitter και για παρόμοιο περιστατικό σε προβολή του Joker το Σάββατο, στο Μαρούσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας Joker σε δύο γνωστούς κινηματογράφους της Αθήνας.

Ο πρώτος είναι ο κινηματογράφος ΑΕΛΛΩ, επί της Πατησίων, που τις τελευταίες ημέρες προβάλλει, με μεγάλη επιτυχία, τη δημοφιλή ταινία Joker. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, κατά τη διάρκεια της βραδινής προβολής της Κυριακής εμφανίστηκαν αστυνομικοί ύστερα από καταγγελία παρευρισκόμενων για παρουσία… ανηλίκων!

Αστυνομικοί στο ΑΕΛΛΩ για ανηλίκους που παρακολουθούσαν το Joker
Κατά τις ίδιες αστυνομικές πηγές, η καταγγελία έγινε από άτομα που δήλωσαν ότι είναι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού και ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας για να ελεγχθεί αν επετράπη σε ανηλίκους να δουν την ταινία.

Πάντως, το υπουργείο Πολιτισμού με ανακοίνωσή του το διέψευσε: «Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες. Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες».

Να σημειωθεί ότι έχει προκληθεί σύγχυση με την καταλληλότητα του Joker, καθώς κάποιοι κινηματογράφοι αναφέρουν ότι είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 18 ετών, ενώ άλλοι το προβάλλουν ως κατάλληλο για ηλικίες άνω των 15 ετών.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο προέβησαν σε έλεγχο στοιχείων, δίχως όμως να γίνουν προσαγωγές ή να δοθεί άλλη συνέχεια.

Προσαγωγές στο Μαρούσι για το Joker
Ενα πιο «θερμό» επεισόδιο καταγράφηκε σε προβολή του Joker, το Σάββατο, στον multiplex κινηματογράφο Village, στο Mall του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ύστερα από καταγγελία αγνώστων για παρουσία ανηλίκων στην αίθουσα που προβαλλόταν το Joker, στον κινηματογράφο επενέβησαν αστυνομικοί και ξεκίνησαν να κάνουν ελέγχους στοιχείων.

Κατά το περιστατικό, έγιναν προσαγωγές 7 ανηλίκων (!) καθώς και του υπευθύνου του κινηματογράφου. Λίγη ώρα αργότερα, οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία κατά του υπευθύνου.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/astynomia-se-proboli-toy-joker-kinimatografo-aello

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα