Ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Προξένου Αργυροκάστρου ο Δ. Σαχαρίδης

11/3/21 | 0 | 0 | 176 εμφανίσεις

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 όπου μετακινήθηκε ο κ. Κακίσης από την θέση του γενικού Πρόξενου ύστερα από μια επιτυχημένη θητεία, το προξενείο παρέμεινε ακέφαλο εξαιτίας του μειωμένου ενδιαφέροντος των διπλωμάτων για πλήρωση της θέσης.

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, η θέση καλύφθηκε και εδώ και λίγες ημέρες ο νέος Πρόξενος βρίσκεται στο Προξενείο Αργυροκάστρου.

Ο νέος γενικός Πρόξενος είναι ο κ. Δημήτριος Σαχαρίδης, μέχρι πρότινος ηταν αρμόδιος για θέματα πολιτικής ασφαλείας και αμυντικής πολιτικής στην Διεύθυνση για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης του υπουργείου εξωτερικών. Προήχθη στον βαθμό του Συμβούλου Πρεσβείας τον Ιούνιο του 2018.

Το έτος 2008 έως το 2011 βρέθηκε ξανά στην ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα ως: Αρμόδιος για θέματα διμερών ελληνοαλβανικών σχέσεων την περίοδο 2008-2009. Επικεφαλής του Προξενικού Γραφείου της Πρεσβείας την περίοδο 2009-2011. Προήχθη στον βαθμό του Γραμματέως Πρεσβείας τον Απρίλιο του 2009.

himara.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας