Ανάρτηση με αιχμές από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Παραπλανητική χαρακτηρίζει με ανάρτησή της στo τwitter η τουρκική πρεσβεία στην Ελλάδα την αναφορά σε «γενικότητες περί διεθνούς δικαίου» ειδικά  όταν κάποιος ξεκινά να τις επαγγέλλεται για «ζητήματα που εμπλέκουν και άλλους».

Turkish Emb. Athens@TC_Atina

It is not enough – and sometimes misleading – to refer to generalities in international law, especially if one embarks upon professing on matters involving others.

32 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Εάν τρίτα μέρη θέλουν πράγματι να βοηθήσουν στην επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών», συνεχίζει η τουρκική πρεσβεία «δεν πρέπει να κοιτάζουν μόνο ένα – δύο από τα ευνοϊκά άρθρα προς αυτούς σε ένα συγκεκριμένο κείμενο αλλά επίσης και την κατεύθυνση που έχει πάρει η διεθνή νομολογία, στην πρόσφατη νομική αρχιτεκτονική. Οπως λένε, δεν υπάρχει τίποτε πιο μισητό από μια κακή συμβουλή…

Η ανάρτηση της τουρκικής πρεβείας ερμηνεύεται ότι έρχεται εως έμμεση απάντηση των πρόσφατω -επιβαρυντικών για την εν γένει στάση της Αγκυρας-  τοποθετήσεων τόσο του Τζέφρι Πάιατ (και στη συνέντευξή του στην «Κ»,) της τοποθέτησης του State Department  την περασμένη Παρασκευή αλλά και της σχετικής αναφοράς του υφυπουργού Εξωτερικών, για θέματα Ενέργειας Φράνσις Φάνον σε πρόσφατη διαδικτυακή συζήτηση.

“Καθημερινή”

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα