Ανάρπαστα έγιναν τα δωρεάν εισιτήρια της παράστασης προς τιμήν των 353.000 θυμάτων που θα γίνει κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης. 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση μνήμης και τιμής διοργανώνεται στο Ηρώδειο από την Εύξεινο Λέσχη Αθηνών, την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 20:30, προς τιμήν των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο «Πόντος: Σταύρωση και Μνήμη», και διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την τραγική αυτή περίοδο στην ιστορία του ποντιακού ελληνισμού.
Στην παράσταση συμμετέχουν πολλοί μουσικοί και καλλιτέχνες, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους προκειμένου να μαγέψουν και να συγκινήσουν το κοινό. Συμμετέχουν: Γιώργος Νταλάρας, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, Έλενα Κελεσίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Ελένη Ουζουνίδου, Χάικ Γιαζιτζιάν, Σαρίνα Κρος, Πέλα Νικολαΐδη και Χρήστος Καλιοντζίδης. Μαζί τους χορωδία και ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων, αλλά και το χορευτικό συγκρότημα «Έκνευσις».
Την παρουσίαση της μεγάλης εκδήλωσης έχει αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ αφηγητής θα είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σοφία Σπυράτου και τη σκηνοθεσία του video art ο Νίκος Σούλης.
Το Ηρώδειο το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να είναι κατάμεστο. Σύμφωνα με το pontos-news.gr, το οποίο είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης, τα δωρεάν δελτία εισόδου που διατίθενταν μέσω της ticketmaster.gr εξαντλήθηκαν. Ωστόσο, έξω από το Ηρώδειο θα στηθούν γιγαντοοθόνες, για όσους δεν κατάφεραν να προμηθευτούν δελτία εισόδου.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα