«Όλες οι αγορές καταρρέουν: Ακίνητα, μετοχές, χρυσός, ασήμι, bitcoin»

O Robert Kiyoskaki είναι Αμερικανός επενδυτής, οικονομολόγος και ειδικός στο personal finance όπως και συγγραφέας του «Rich Dad Poor Dad», το οποίο βρισκόταν στην λίστα των New York Times Best Seller για πάνω από έξι χρόνια  και προβλέπει πως έρχεται ύφεση και εμφύλιες αναταραχές, ενώ θεωρεί ότι ο πληθωρισμός θα οδηγήσει σε μία νέα Μεγάλη Ύφεση όπως αυτή της δεκαετίας του ’30.

Ειδικότερα, ο Kiyosaki έγραψε στο Twitter ότι όλες οι αγορές καταρρέουν και πως η μεσαία τάξη θα εξαφανιστεί από τον «υψηλό πληθωρισμό του πετρελαίου».

 «Όλες οι αγορές καταρρέουν: ακίνητα, μετοχές, χρυσός, ασήμι, bitcoin. Η μεσαία τάξη θα εξαφανιστεί από τον υψηλότερο πληθωρισμό του πετρελαίου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχει κάνοντας χρήση βιβλίου που δημοσίευσε τον Οκτώβριο του 2013 με τίτλο «Rich Dad’s Prophecy: Γιατί η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή κατάρρευση στην ιστορία εξακολουθεί να έρχεται… Και πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε και να κερδίσετε από αυτό!» αναφέρθηκε στην πρόβλεψή για μια μεγαλύτερη συντριβή,

«H ώρα της συντριβής ήρθε. Εκατομμύρια θα εξαφανιστούν».

Τα σημάδια στην Παγκόσμια Οικονομία είναι πολλά και όλα δείχνουν το ίδιο πράγμα. Οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί θα… πεθάνουν και αυτή την φορά η αιτία δεν θα είναι κάποια… Lehman Brothers αλλά ο παγκόσμιος πληθωρισμός. η ακρίβεια και οι ελλείψεις σε όλα.

https://www.pronews.gr/oikonomia/amerikanos-oikonomologos-i-mesaia-taksi-tha-eksafanistei-apo-ton-plithorismo/