Αμερικανοί κατάσκοποι κρατούνται σε ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στη Συρία

15/7/20 | 0 | 0 | 173 εμφανίσεις

 

Ιούλιος 14, 2020. 21:05

Συνελήφθησαν και κρατούνται Αμερικανοί στρατιωτικοί κατάσκοποι κοντά στις ρωσικές βάσεις στη Συρία, οι οποίοι συνέλεγαν πληροφορίες για την κίνηση σε αυτές.

Ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Συρίας εντόπισαν  και συνέλαβαν Αμερικανούς στρατιωτικούς κατασκόπους  που ήταν αναμεμειγμένοι με τον ντόπιο πληθυσμό.

Όπως αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα, πρόκειται για μέλη  της ομάδας Μεγκαβίρ αλ Σάουρα που εκπαιδεύονται και διδάσκονται από Αμερικανούς αξιωματικούς και στρατιώτες.

Η εκπαίδευσή τους αφορά  τη συλλογή ορισμένων μυστικών δεδομένων σχετικά με τις ρωσικές εγκαταστάσεις στη Συρία. Πιθανώς για σκοπούς μελλοντικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με την παραδοχή τους:

«Ανήκουμε στην οργάνωση Μαγκαβίρ αλ Σάουρα. Η Ομάδα μας αποτελείται από οκτώ άτομα: 7 μαχητές και έναν οδηγό. Μας έστειλαν να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τις ρωσικές και ιρανικές βάσεις», είπε ένας από τους κατασκόπους στη διάρκεια της ανάκρισης.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι ρωσικές και ιρανικές βάσεις εμποδίζουν τους Αμερικανούς να προσεγγίσουν στο κεντρικό και δυτικό τμήμα της Αραβικής Δημοκρατίας.

Avia. Pro

The Hellenic Information Team

               

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/9/20 | (5 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση γιατί δεν διαφαίνεται κάποιος, ιδιαιτέρως, σοβαρός λόγος ο κ. Πομπέο να βρεθεί για άλλη μια φορά στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας