ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ: Παγκόσμιο πείραμα εμβολιασμού το Ισραήλ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

του Gilad Atzmon.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αλμπέρτος Μπουρλά δήλωσε ότι από τον μαζικό εμβολιασμό του Ισραήλ θα εξαχθούν όχι μόνο οικονομικά συμπεράσματα- που αφορούν στην εταιρεία του- αλλά και υγειονομικά που ενδιαφέρουν εμάς. Και ποιο το όφελος αν τα πληροφορηθούμε «κατόπιν εορτής»;

Εάν οι Ισραηλινοί ενοχλούνται από το γεγονός ότι η κυβέρνησή τους, τους αντιμετωπίζει ως πειραματόζωα,  αναρωτιούνται γιατί η ελευθερία τους να ταξιδεύουν, να κοινωνικοποιούνται ή ακόμα και να κερδίζουν τα προς το ζην έχει εξανεμιστεί, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Aλμπερτ Μπουρλά έδωσε χθες μια πραγματική απάντηση. Σε μια συνέντευξη στο NBC, ο Μπουρλά είπε:

“Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο το Ισραήλ έχει γίνει παγκόσμιο εργαστήριο, καθώς σε αυτό το κράτος χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιο μας και έχουν εμβολιάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους, ώστε να μπορούμε να μελετήσουμε τόσο τους οικονομικούς όσο και τους υγειονομικούς δείκτες”.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ιατρικά πειράματα στα οποία εμπλέκονται άνθρωποι, εάν οι συμμετέχοντες γνωρίζουν πλήρως όλες τις πιθανές συνθήκες και εκτιμήσεις που σχετίζονται με τη συγκατάθεσή τους. Αυτό δεν συνέβη στο Ισραήλ. Με τα “πράσινα διαβατήρια”, η κυβέρνηση απειλεί ουσιαστικά να τιμωρήσει οποιονδήποτε είναι απρόθυμος να συμμετάσχει σε ένα “εργαστηριακό” πείραμα για μια γιγαντιαία φαρμακευτική εταιρεία με πολύ προβληματικό ιστορικό.

Τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος Pfizer-Ισραήλ δεν είναι απαραίτητα ενθαρρυντικά. Αν και είναι πιθανό, όπως δείχνουν ορισμένες μελέτες, ότι οι περισσότεροι εμβολιασμένοι έχουν τουλάχιστον βραχυπρόθεσμη προστασία από τον Covid-19, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το εκπληκτικό γεγονός ότι σε μόλις οχτώ εβδομάδες μαζικού εμβολιασμού, ο συνολικός αριθμός θανάτων, λόγω covid-19, στο εβραϊκό κράτος σχεδόν διπλασιάστηκε σε σύγκριση με τον συνολικό αριθμό των προηγούμενων δέκα μηνών.

Από τότε που το Ισραήλ έγινε έθνος ινδικών χοιριδίων, ένας ιός που κάποτε πρόσβαλε τους ηλικιωμένους και ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει πλέον αλλάξει εντελώς φύση. Μετά από μόλις δύο μήνες μιας “επιτυχημένης” εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, το 76% των νέων κρουσμάτων Covid-19 είναι κάτω των 39 ετών. Μόνο το 5,5% είναι άνω των 60 ετών. Το 40% των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση είναι κάτω των 60 ετών. Η χώρα έχει επίσης εντοπίσει απότομη αύξηση των περιπτώσεων Covid-19 σε έγκυες γυναίκες, πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο αριθμός των νεογνών με Covid-19 αυξήθηκε απότομα κατά 1.300% (από 400 κρούσματα σε παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών στις 20 Νοεμβρίου σε 5.800 τον Φεβρουάριο του 2021).

Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν στο Ισραήλ δείχνουν ισχυρή συσχέτιση μεταξύ μαζικού εμβολιασμού, κρουσμάτων και θανάτων. Αυτή η συσχέτιση δείχνει την πιθανότητα ότι ήταν οι εμβολιασμένοι που διέδωσαν πραγματικά τον ιό ή ακόμα και μια σειρά μεταλλαγμένων ιών που είναι υπεύθυνοι για τη ριζική αλλαγή των παραπάνω συμπτωμάτων.

Όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του NBC ρώτησε τον Μπουρλά εάν ο λήπτης και των δύο δόσεων του εμβολίου μπορεί να μολύνει άλλους ανθρώπους, ο Μπouρλά παραδέχθηκε:

“Αυτό είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί, και τα πραγματικά δεδομένα που λαμβάνουμε από το Ισραήλ και από άλλες μελέτες θα μας βοηθήσουν να το κατανοήσουμε καλύτερα”.

Εάν ο Διευθύνων Σύμβουλος Μπουρλά δεν είναι σίγουρος ότι το “εμβόλιο” του εμποδίζει την εξάπλωση της νόσου, γιατί το πουλάει σε όλο τον κόσμο; Γιατί θα πρέπει μια κυβέρνηση να επιτρέψει τη χρήση αυτής της ουσίας, όταν δεν έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις; Επιπλέον, υπό το πρίσμα του αυξανόμενου φόβου ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να μεταδίδουν την ασθένεια (που ο Διευθύνων Σύμβουλος Μπουρλά δεν αρνείται), τι σημαίνει το “πράσινο διαβατήριο”; Υποθέτω ότι ένα τέτοιο έγγραφο θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί από ένα “πιστοποιητικό ευπιστίας” που εκδίδεται για εκείνους που ήταν αρκετά ηλίθιοι για να συνθηκολογήσουν.

Αλλά ο Μπουρλά δεν χρειάζεται να περιμένει πολύ για τα “αποτελέσματα” του “εργαστηρίου” του. Μπορώ να του δώσω τα πιο αντικειμενικά στοιχεία, υποθέτοντας ότι αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος στην Pfizer μπορεί να διαβάζει τα βασικά διαγράμματα. Κάθε χώρα που έχει πέσει στην παγίδα του μαζικού εμβολιασμού έχει βιώσει μια άνευ προηγουμένου παρόμοια αύξηση σε κρούσματα και θανάτους.

Τα ακόλουθα γραφήματα υπογραμμίζουν την αναμφισβήτητη συσχέτιση μεταξύ του μαζικού εμβολιασμού και της εκθετικής αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων και των θανάτων που συνδέονται με τη νόσο covid – 19. Το μέγιστο των κρουσμάτων ανιχνεύεται συχνά μόνο 2 έως 3 ημέρες μετά την έναρξη της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού.

(Από πάνω προς τα κάτω και από αριστερά προς τα δεξιά): Χώρες – Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βρετανία, Πορτογαλία – και διαγράμματα εξέλιξης του εμβολιασμού, των κρουσμάτων και των θανάτων.

Με το που άρχισε τον εμβολιασμό το Ισραήλ, διαπίστωσε μια απότομη εκθετική αύξηση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας. Η Παλαιστίνη, η οποία είναι κυριολεκτικά η ίδια χώρα, έχει δει τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων της να μειώνεται (το ακόλουθο διάγραμμα).

Ο Μπουρλά και ο πρωθυπουργός Nετανιάχου πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια να μας εξηγήσουν πώς είναι δυνατόν στη Γάζα, μια υπαίθρια φυλακή και ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα εδάφη στον πλανήτη, ο αριθμός των κρουσμάτων Covid-19 να είναι ελάχιστος και χωρίς “εμβόλιο”.

Αλλά η Παλαιστίνη δεν είναι η μόνη, διότι και η κατάσταση στην Ιορδανία είναι παρόμοια. Ενώ το Ισραήλ έχει δει τους αριθμούς θανάτου covid-19 να αυξάνονται συνέχεια, οι θάνατοι του Covid-19 στην Ιορδανία από τα μέσα Νοεμβρίου μοιάζουν να κατρακυλούν.

Η Βρετανία είχε μια παρόμοια, αν όχι πανομοιότυπη, τραγική εμπειρία. Ξεκίνησε μια εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού στις 7 Δεκεμβρίου, και αμέσως είδε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 και τους θανάτους να αυξάνονται όπως ποτέ άλλοτε.

Την ίδια περίοδο, η Βρετανία είδε το ΕΣΥ της να καταρρέει και καθώς καθυστερούσαν να αποφασίσουν για τον εμβολιασμό, έβλεπαν τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 να μειώνεται ραγδαία.

Προφανώς δεν είμαι ο μόνος που βλέπει ότι κάτι έχει πάει δραματικά στραβά στο Ισραήλ. Μια ομάδα αντιφρονούντων ερευνητών που εξέτασαν τους αριθμούς που σχετίζονται με το τρέχον ισραηλινό πείραμα της Pfizer δημοσίευσαν μια λεπτομερή μελέτη πριν από δύο εβδομάδες. “Καταλήγουμε στο συμπέρασμα”, έγραψαν, “ότι τα εμβόλια Pfizer σκότωσαν, κατά τη διάρκεια των 5 εβδομάδων εμβολιασμού, περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους απ’ ό,τι θα είχε σκοτώσει η ίδια η ασθένεια και περίπου 260 φορές περισσότερους ανθρώπους από ό,τι η ασθένεια μεταξύ νεότερων ηλικιών“.

Με βάση την “εργαστηριακή” εμπειρία Pfizer / Ισραήλ, κατέληξα στο ακόλουθο σαρκαστικό συμπέρασμα: Εάν πιάσετε κορωνοϊό, μπορείτε να πεθάνετε, αλλά αν ακολουθήσετε το δρόμο της Pfizer, όχι μόνο έχετε 95% πιθανότητα επιβίωσης – ενώ η Covid-19 σας δίνει 99,98% πιθανότητα – αλλά μπορείτε επίσης να σκοτώσετε άλλους στην πορεία.

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

Πηγή: https://gilad.online/writings

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα