Αλβανία: Η ‘προσωπικότητα’ του νέου υπουργού Εσωτερικών -48χρονου Ντριτάν Ντεμιράι

Print Friendly, PDF & Email
spot_img

«Προσωπικότητα- Ποιος είναι ο υπουργός Εσωτερικών, ο 48χρονος Ντριτάν Ντεμιράι»

Το βιογραφικό του νέου υπουργού Εσωτερικών της Αλβανίας, Ντριτάν Ντεμιράι που προτάθηκε από το Δημοκρατικό Κόμμα για το υπουργείο κλειδί καθώς η χώρα βαδίζει προς τις εκλογές έχει ως εξής:
Ο Ντριτάν Ντεμιράι (Dritan Demiraj), γεννήθηκε στις 24/5/1969 στα Τίρανα. Είχε μια μακρά καριέρα στο στρατό, έχει συγγράψει το διδακτορικό «Ειδικές δυνάμεις, μια νέα προοπτική στο σύγχρονο πόλεμο, μελέτη αναφερόμενη στο Αφγανιστάν το 2015».

Έχει συμμετάσχει σε μια σειρά σεμιναρίων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις και στη Διπλωματία 2007-2010 στο πανεπιστήμιο ‘Ιλλυρία’.

Στο βιογραφικό αναφέρεται, επίσης, ότι έχει παρακολουθήσει την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης- τμήμα Νομικής, την Ακαδημία Αλβανικής Διπλωματίας, τη Στρατιωτική Ακαδημία «Σκεντέρμπεη» και είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής.

Ο Ντεμιράι έχει 24 μετάλλια από το στρατό και 27 από συμμετοχή σε αθλήματα. Ως διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων είναι γνωστός ως «ο πατέρας» των μαχητών στον τομέα των εκπαιδευτικών αποστολών «Αετός», είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, εγχειριδίων καθώς και επιστημονικών συγγραμμάτων.

Αποστρατεύθηκε ως συνταγματάρχης μετά από 31 χρόνια υπηρεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις της Αλβανίας και είναι εγγυητής της σωστής διαχείρισης από το υπουργείο των προσεχών βουλευτικών εκλογών.
(oranews.tv)

The Hellenic Information Team

spot_img

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,656ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
18,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα