Αιχμές Γεννηματά για Βενιζέλο: «Eγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα»

22/2/17 | 0 | 0 | 490 εμφανίσεις

Διέψευσε κατηγορηματικά η Φώφη Γεννηματά τη δήλωση που της αποδόθηκε και προκάλεσε σάλο, σύμφωνα με την οποία είχε πει «πρώτα το κόμμα, μετά τη χώρα». Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική της συνέντευξη το Star ερωτηθείσα σχετικά, απάντησε: «Δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη που να περιλαμβάνει το περιεχόμενο που μου λέτε ότι βάζουμε “πρώτα το κόμμα, μετά τη χώρα”» και πρόσθεσε πως «σεβαστές οι απόψεις των δημοσιογράφων και οι εκτιμήσεις τους, οι απόψεις όμως οι δικές μου καθορίζονται και αποτυπώνονται από τη γραμμή του Κόμματος και αποτυπώνονται στις συνεντεύξεις που δίνω η ίδια».

Θέλοντας μάλιστα να δείξει πως πολιτεύεται με πατριωτικό τρόπο έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας πως «η παράταξή μου και εγώ προσωπικά έχουμε βάλει το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον, το πληρώσαμε ακριβά, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Η αναφορά αφορούσε και στο καλοκαίρι του 2015 για το οποίο είπε πως «βάλαμε πλάτη και έβαλα πλάτη προσωπικά ήμουν μόλις ένα μήνα εκλεγμένη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να μη βρεθεί η χώρα έξω από την Ευρωζώνη, κυρίως για λόγους εθνικής ασφάλειας και δευτερευόντως για οικονομικά ζητήματα».

Πρόσθεσε δε κάτι που είχε αποδέκτη σαφώς τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την αντιπροεδρία του στην κυβέρνηση Σαμαρά. «Τότε εγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα. Δεν ζήτησα να μπω στην Κυβέρνηση, ούτε να γίνω Αντιπρόεδρος».

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφτα ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στην Φώφη Γεννηματά είχε αφήσει αιχμές για την στάση της και την δήλωση που της αποδιδόταν.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/9/20 | (5 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση γιατί δεν διαφαίνεται κάποιος, ιδιαιτέρως, σοβαρός λόγος ο κ. Πομπέο να βρεθεί για άλλη μια φορά στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας