Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ομ. καθηγητής Γενετικής: Έχουν κατασκευαστεί στο εργαστήριο RNA ιοί όπως είναι ο κορονοϊός.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, πρώην υπουργός Γεωργίας και Ομότιμος Καθηγητής Γενετικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης υποστηρίζει στη συνέντευξη που ακολουθεί πως πριν δύο με τρία χρόνια το περιοδικό Nature δημοσίευσε έρευνα Κινέζων επιστημόνων οι οποίοι κατασκεύασαν εργαστηριακά RNA ιούς, όπως είναι και ο κορονοϊός covid 19 που προκαλεί παγκόσμια αναστάτωση.

Η επιστημονική κοινότητα αντέδρασε, τότε, προς τoυ διευθυντή του Nature για τη δημοσίευση και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι οι Κινέζοι επιστήμονες είχαν πάρει άδεια για την έρευνά τους απo την αρμόδια επιτροπή βιοηθικής της χώρας τους.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν άλλα εργαστήρια που κατασκευάζουν RNA ιούς, ο κ. Τσαυτάρης δηλώνει πως δεν γνωρίζει, δεν το αποκλείει αλλά δεν έχει υπόψη του άλλη σχετική έρευνα που να είδε το φώς της δημοσιότητας. Κατά την ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο κ. Τσαυτάρης αναρωτιέται γιατί κατά την τελευταία δεκαετία η ανθρωπότητα έχει κατακλυστεί απο RNA ιούς και καταθέτει την επιστημονική του άποψη.

Δείτε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ομότιμου καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη στον Παντελή Σαββίδη, στις Anixnefseis web TV

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα