Αδιανόητο: Την ώρα, που ο πλανήτης φλέγεται από την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ο Κώστας Μπακογιάννης ‘αναγνώρισε’ έμμεσα το ψευδοκράτος!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Την ώρα που ο θείος του και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρίστανε τον υπερασπιστή τον εθνικών συμφερόντων, ο ανιψιός και Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μαχαίρωνε πισώπλατα την Κύπρο!

Ο Μπακογιάννης έδωσε το παρών σε Φόρουμ των Δημάρχων της Μεσογείου στο οποίο συμμετείχε και ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης περιοχής της Β. Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντσί.

Ο Μεχμέτ Χαρμαντσί με τη δήμαρχο του Σαράγεβο και στην υπογραφή της διακήρυξης

Την ώρα που ο Μπακογιάννης υποστήριζε με αφορμή την ρωσική εισβολή ότι «οι πόλεις ως ο πλησιέστερος δημοκρατικός θεσμός καλούνται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αυταρχισμό», ο ίδιος δέχτηκε να συμμετάσχει σε κοινή σύνοδο μαζί με τον Χαρμαντσί, «δήμαρχο» δηλαδή της μοναδικής ευρωπαϊκής πρωτεύουσας η οποία βρίσκεται υπό κατοχή!

Μάλιστα, σύμφωνα με την efsyn, ο Χαρμαντσί όχι μόνο συμμετείχε στις εργασίες της συνόδου αλλά, υπέγραψε και το κείμενο των συμπερασμάτων που παρουσιάστηκε ως διακήρυξη υπέρ της ειρήνης και της δημοκρατίας! Σημειώνεται ότι ίδιος αναφέρθηκε στο επίσημο πρόγραμμα ως εκπρόσωπος της τουρκικής κοινότητας Λευκωσίας, ενώ το όνομά του μπήκε στον κατάλογο με του δημάρχους!

Ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συνυπέγραψε διεθνές κείμενο με τον «δήμαρχο» του ψευδοκράτους, μετά το πέρας των εργασιών, ουσιαστικά αναγνωρίζει επίσημα τον Χαρμαντσί!

https://europost.gr/adianoito-tin-ora-poy-o-planitis-flegetai-tin-rosiki-eisvoli/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα