Αδιανόητο: Οι Έλληνες ευρωβουλευτές -πλην τριών- καταψήφισαν πρόταση χαρακτηρισμού των Γκρίζων Λύκων ως «τρομοκρατών»!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Εξαιρετικά αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ (το ΚΚΕ απείχε) αρνήθηκαν να ψηφίσουν πρόταση της ομάδας (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) με τίτλο “Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας”, για τον χαρακτηρισμό της τουρκικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατικής οργάνωσης!

Στο ίδιο ψήφισμα εζητείτο η διακοπή της χρηματοδότησης, η διενέργεια σκληρών ελέγχων σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και η υιοθέτηση της πολιτικής που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους παράνομους μετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα. 

Η πρόταση υπερψηφίστηκε μόνο από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Ε.Φράγκο και από τους ανεξάρτητους Γ.Λαγό και Α.Κωνσταντίνου.

Μάλιστα εντός των Γκρίζων Λύκων ανάλογος χαρακτηρισμός δινόταν και σε άλλες ισλαμιστικές οργανώσεις όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία κινεί τα νήματα της τρομοκρατίας στην Μέση Ανατολή και αποτελεί το «μακρύ χέρι» της Άγκυρας σε συμμαχικές της Ελλάδας χώρες, όπως η Αίγυπτος, τα ΗΑΕ κλπ.

Οι Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, κάποιοι εκ των οποίων έχουν εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία και ανήκουν στο -υποτίθεται- κεντροδεξιό «Λαϊκό Κόμμα», ουσιαστικά «κάλυψαν» τους Γκρίζους Λύκους, τους ιμάμηδες, τους ισλαμιστές και τους παράνομους μετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες.

Το ψήφισμα αυτό, εκτός από τις ομάδες Σαλβίνι, Λεπέν κτλπ ψηφίστηκε επίσης μόνο από κάποια μεμονωμένα στελέχη του Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλιστών (κανένα εκ των οποίων δεν ήταν Έλληνες), τα οποία μάλιστα εισέπραξαν τις «στραβές» ματιές των «συναδέλφων» τους.

Ακολουθούν οι τροπολογίες που ψήφισαν μόλις 3(!) από τους 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα