Αγωνία για την Ανγκελα Μέρκελ: Με κλειστά μάτια, «σαν να χανόταν», σε δημόσια εκδήλωση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η BILD

Η Ανγκελα Μέρκελ εθεάθη να κοιμάται σε δημόσια εμφάνιση στο Βερολίνο / Φωτογραφία: AP Photos

Μετά τα απανωτά επεισόδια τρέμουλου, η Ανγκελα Μέρκελ εθεάθη τώρα να κλείνει τα μάτια κατά τη διάρκεια δημόσιας εκδήλωσης.

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ βρέθηκε στην ορκωμοσία της νέας υπουργού Αμυνας της Γερμανίας, Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ την Τετάρτη και για μια ακόμη φορά η εικόνα της υγείας της προκάλεσε ανησυχία.

«Εκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», σχολιάζει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, σημειώνοντας ότι η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της εντείνεται.

Βέβαια, το δημοσίευμα της Bild αναφέρεται παράλληλα και στον καύσωνα που επικρατεί αυτές τις ημέρες στη Γερμανία, με θερμοκρασίες ρεκόρ σε όλη τη χώρα. Οπως αναφέρεται μάλιστα στην αίθουσα της εκδήλωσης δεν υπήρχε κλιματισμός.

Επιμένει η Ανγκελα Μέρκελ πως είναι καλά στην υγεία της
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ ξεκαθάρισε ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά της ως καγκελάριος παρά τις ανησυχίες για την υγεία μετά τα περιστατικά με το τρέμουλο.

«Μπορώ να ασκήσω αυτόν τον ρόλο. Ενδιαφέρομαι έντονα για την υγεία μου και, όπως είπα, το 2021 ολοκληρώνω το πολιτικό μου έργο», δήλωσε η καγκελάριος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Βερολίνο, και πρόσθεσε ότι είναι καλά και αστειεύτηκε λέγοντας πως ελπίζει ότι «υπάρχει ζωή (μετά την πολιτική)».

Τρεις φορές σε λίγες ημέρες εθεάθη να τρέμει η Ανγκελα Μέρκελ
Η Ανγκελα Μέρκελ εθεάθη τελευταία φορά την Τετάρτη 10 Ιουλίου, για τρίτη φορά σε διάστημα εβδομάδων, να τρέμει σε δημόσια εμφάνισή της, κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού της Φινλανδίας Αντι Ρίνε που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Βερολίνο, σύμφωνα με πλάνα του Reuters.

Έκτοτε, η Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ φρόντιζε να υποδέχεται τους αρχηγούς κρατών καθιστή, προκειμένου να μην αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα τρόμων. Η ίδια είχε σχολιάσει πάντως από την πρώτη στιγμή πως βασική αιτία για το τρέμουλο ήταν η ζέστη και η αφυδάτωση.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/angkela-merkel-kleista-matia-ygeia-germania

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα