Αίγυπτος – Τουρκία, ο πόλεμος που δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί

19/7/20 | 0 | 0 | 123 εμφανίσεις

Ιούλιος 18, 2020. 22:10

Ο Αιγύπτιος συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής, Αχμέτ Μουσλιμάνι (Ahmed Muslimani) δήλωσε ότι τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, όπως και τα κέντρα μελέτης και οι πολιτικοί αναλυτές επιθυμούν όλοι έναν τακτικό πόλεμο μεταξύ του αιγυπτιακού στρατού και του τουρκικού στρατού, με αρχή τη Λιβύη και επέκταση στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο αναλυτής πρόσθεσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Δεν αναλύουν μόνο το θέμα, αλλά ενθαρρύνουν και βρίσκουν λόγους για αυτόν τον πόλεμο.

Ορισμένοι, μάλιστα, εξάρουν τον αιγυπτιακό στρατό, άλλοι επαινούν τον τουρκικό στρατό, ωστόσο,  όλοι υποκινούν έναν πόλεμο μεταξύ του αιγυπτιακού στρατού και του τουρκικού στρατού μεγάλης κλίμακας που ξεκινά, όπως είπαμε, από τη Λιβύη.

Στη συνέχεια αυτός ο πόλεμος, αναπόφευκτα, θα μεταφερθεί  στα ύδατα της ανατολικής Μεσογείου και ίσως σε άλλα μέρη αυτής της επικίνδυνης περιοχής του κόσμου.

Η ιστορία ξεκινά εδώ και πολύ καιρό, και το κύριο στάδιο της ιστορίας είναι το 2012.

Υπάρχει μια έκθεση από την “Global Trends“, που εκδόθηκε από τη CIA, ας την δουν ερευνητές και μελετητές.

Το Κέντρο Μελετών Al-Jazirah το 2012 παρουσίασε την έκθεση των παγκόσμιων τάσεων έως το 2030, όπως τις είδαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εκεί παρουσιάζεται αυτή η πιθανότητα…

Defense-Arabic.com

The Hellenic Information Team

               

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/9/20 | (0 σχόλια)
    Protagon Team 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έναν τρόπο πραγματιστικό», ισχυρίζεται η αρμόδια επίτροπος. Θα είναι ευθύνη εκείνων που οραματίζονται μια «Ευρώπη-φρούριο» ο επαναπατρισμός όλων όσοι αποβιβάζονται ή ξεβράζονται στα ελληνικά νησιά ή στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας