Ή θα παραιτηθεί η κυβέρνηση για άρνηση υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας ή θα παραιτηθεί ο ΣΕΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μετά τα όσα είπε χθες ο ΣΕΑ Α.Διακόπουλος για την παραβίαση της εθνική κυριαρχίας από το Oruc Reis υπάρχουν δύο μόνο επιλογές: Είτε να παραιτηθεί η ελληνική κυβέρνηση για άρνηση της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας είτε να παραιτηθεί ο ΣΕΑ διότι προφανώς είπε ψέματα.

Εμείς γνωρίζουμε πως το πρώτο ισχύει καθώς το pronews.gr ήταν το μόνο μεγάλο μέσο από την αρχή της κρίσης που είχε δηλώσει πως το Oruc Reis είχε ποντίσει καλώδια ηχοβολισμού στον βυθό και διεξήγαγε έρευνες.

Το ίδιο ακριβώς παραδέχτηκε και ο ΣΕΑ πριν τον αναγκάσουν να προβεί σε «διευκρινίσεις». Συνεπώς, η κυβέρνηση έχει μόνο δύο επιλογές. Ή παραιτείται ή παραιτεί τον Διακόπουλο, απλά τα πράγματα…

Υπενθυμίζεται ότι ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το πρωί της Τρίτης: «Μην κοροϊδευόμαστε, το Oruc Reis έχει κάνει έρευνες. Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Εφόσον έχει μπει και έχει κάνει έρευνα έστω και μισής ώρας, έχει κάνει την έμπρακτη αμφισβήτηση». Ωστόσο, λίγες ώρες μετά και αφού ξέσπασε σάλος (η κυβερνητική «γραμμή» λέει ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος δεν έκανε έρευνες, λόγω «θορύβων» από τα πολλά πλοία), ο κ. Διακόπουλος έκανε στροφή 180 μοιρών, λέγοντας ότι η αναφορά του αφορούσε «προσπάθεια» ερευνών και όχι «πραγματοποίηση».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/907135_i-tha-paraitithei-i-kyvernisi-gia-arnisi-yperaspisis-tis

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχουμε ακόμη θέρος ,οπότε όνειρα θερινής νυκτός βλέπουν πολλοί και δυστυχώς έμπειροι δημοσιογράφοι ,αναλυτές και ιστότοποι .
    Το ”Ελλαδιστάν” του κ.Γιανναρά άντεξε και αντέχει. Ως πότε άραγε;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα