«Έφυγε» σε ηλικία 65 ετών θρυλική μορφή του Πανιωνίου

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Είχε μετρήσει 352 συμμετοχές και 58 γκολ με την κυανέρυθρη φανέλα

Ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πανιωνίουδεν είναι πλέον στη ζωή, καθώς «έφυγε» σε ηλικία 65 ετών. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυρίκη, γνωστό στην πλατεία και ως Μητσάρας, ο οποίος είχε μετρήσει 352 συμμετοχές και 58 γκολ με την κυανέρυθρη φανέλα.

Την είδηση έκανε γνωστή η ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω σχετικής ενημέρωσης που αναφέρει:

«Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θρηνεί την απώλεια του μεγάλου “Μητσάρα”, Δημήτρη Μαυρίκη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 65 ετών στον Μελιγαλά Μεσσηνίας

Ο Δημήτρης Μαυρίκης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1954 στον Μελιγαλά εκεί μάλιστα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Στην Αθήνα ήρθε στην ηλικία των 18, το 1972, για σπουδές στη Νομική σχολή ενώ παράλληλα ξεκίνησε να αγωνίζεται για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Στην ομάδα μας έγινε «σημαία» καθώς αγωνίστηκε για 15 συναπτά έτη μετρώντας 352 συμμετοχές και 58 γκολ.

Εκ των κορυφαίων του στιγμών με την φανέλα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ήταν η πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας το 1979 στην οποία η συμμετοχή του είχε καθοριστικό ρόλο. Επίσης και στο δεύτερο Κύπελλο Ελλάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το 1998 βρισκόταν στο πόστο του Γενικού Αρχηγού. Καταλυτική ήταν επίσης η προσφορά του στα μπαράζ παραμονής στην Ά Εθνική κατηγορία που έδωσε η ΟΜΑΔΑ μας το 1983 και το 1984.

Ο Δημήτρης Μαυρίκης ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τη σεζόν 1987-1988 στην ομάδα του Φωστήρα.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

*Πληροφορίες για τον τόπο και την ώρα τέλεσης της νεκρώσιμου ακολουθίας θα γίνουν αργότερα μέσα στην ημέρα

]
newsbeast.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα